Kæft hvor er jeg bare husmor


~5,5 kg. hyldebær, og der er flere hvor de kommer fra.


~2,2 kg hyldebær er vid at blive omdannet til saft.

UPDATE: 5,5 kg hyldebær blev til 3 l saft. 😀

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
6 thoughts on “Kæft hvor er jeg bare husmor”

  • Kæft hvor ville jeg ønske det var mig, der var husmor.. 😉 Hyldenade er SÅ fedt at have på flasker. Har du prøvet at spæde det op med hvidvin og danskvand.. Uhmmmm :-))

    • @Inge: Uha nu lokker du altså – har aldrig prøvet den variant, men det lyder bestemt som noget jeg godt kan lide og har faktisk en del hvidvin i kælderen. 😉

  • Kæft hvor ville jeg ønske det var mig der have både evne og lyst til sådan nogle husmoderlige aktiviteter… saft, bollebagning og hvad har vi.

    Jeg tror, jeg vil klage til min mor for det må afgjort være en brist i min opdragelse 🙂

    • @Mette: Hi hi faktisk troede min mor at jeg ville komme til at leve af brød da jeg flyttede hjemmefra – derhjemme gad jeg ikke lave mad eller bage og blev heldigvis heller ikke tvunget til det. Så indtil jeg flyttede hjemmefra havde jeg ikke lave en skid i et køkken. 🙂 Men med veninder som er kokke er det lidt svært ikke at blive grebet af “stemningen”. 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.