Menu
Kunst, kultur, sport & restaurantbesøg / Teknologi

Lidt langhåret

I aftes var jeg jo ude på Uni og høre Holger Bech Nielsen. Og jeg må sige, at jeg blev ikke skuffet. Wauw hvor er den mand altså bare fantastisk at høre på. Noget af det han fortalte kunne jeg godt huske fra min fysik timer, men noget af det var altså også en anelse langhåret…

Vi startede med at se et lille slideshow med tal og jeg filmede det med mit lille kamera. Det er faktisk ret sjovt, så ta’ et kik.

Selvfølgelig måtte jeg også have en lille film med Holger Bech Nielsen og noget af hans fortælling omkring hans (og andres) superstrengteori.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

3 Kommentar

  • Catarina
    1. december 2010 at 16:29