Menu
Motion

Zumbasko

Jeg var midt i jule-op-pyntningen, da det ringede på døren. Udenfor stod en nydelig yngre mand med en pakke i hånden og spørger om jeg er Catarina. Jeg svare bekræftende at det var jeg og får så udleveret kassen mod en lille signatur. Jeg skynder mig ind og får fundet en saks som kan klare den brune tape som kassen er tapet ind med. Inden i er der en lidt pæner sort kasse, hvorpå der ståe NIKEiD på og nu ved jeg hvad det er. Det er nemlig mine nye Zumbasko som jeg selv har designet inde på NIKEiD’s side her for små 14 dage siden.

Jeg har indtil nu bare brugt det ene par af mine løbesko, men de “suger” sig lidt fast til gulvet og dermed kan jeg ikke flytte fødderne så hurtigt som jeg gerne vil. Ikke at det er noget større problem, men dog en anelse irriterende. Jeg glæder mig vildt til at prøve de nye sko og dagen de kom på kan jo ikke passe bedre – for det er jo i dag, at det er zumba dag. 🙂


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

22 Kommentar

  • Catarina
    1. december 2010 at 17:44