Menu
Kunst, kultur, sport & mad

Ingen spinning i dag

I dag står den (meget mod min vilje) ikke på spinning. I dag har jeg nemlig en aftale, med et par meget meget klog mænd, ude på Syddansk Universitet, nemlig Holger Bech Nielsen og Bent Raymond som vil fortælle om:

Hvordan opstod naturlovene, grundstofferne, livsprocesserne og livet selv? Forudsætningerne for livet og dets processer er eksistens af grundstoffer, og forudsætningerne for grundstofferne er visse fundamentale naturlove. Hvad ved vi egentlig om virkeligheden? Man kan betragte naturens fænomener fra Universets begyndelse molekyleprocesserne til menneskets bevidsthed som materialistiske og matematiske mirakler, som forskerne søger at afmystificere med større eller mindre held, men hvor langt kan man komme ad den vej? Hvad er sandheden? Hvad er et menneske? Måske skal vi undre os over, hvordan vi er så fint indrettet til at opfinde eller opdage virkeligheden, for at vi ved mere end nogen¬sinde, det kan ingen betvivle. Her vil vi forsøge at trænge om bag virkelighedens facader for at få lidt mere hold på, hvad det er for en forunderlig verden, vi befinder os i og selv er en del af. Velkommen til virkeligheden – og vor viden om den.

Jeg glæder mig til en aften fyldt med spændende spørgsmål og måske nogle lige så spændende svar, i selskab med min spinningmakker Jette og forhåbentlig en masse andre. 🙂

0

8 kommentar

  • Catarina
    30. november 2010 at 16:59