Menu
Os & Familien

Slow, slow, quick-quick slow

Søndag startede langsom for mit vedkommende. Virkelig langsom! Halsen var tyk, næsen letteret flydense og lungerne ømme når de blev brugt. Efter adskillige kopper te og et par Panodiler, er jeg nu kommet lidt op i omdrejninger og har også fået sat en enkelt vask over, mens Søren skovlede sne. Daniel ligger i sengen og skriver opgave, Christian ligger med det meste af kroppen under dynen og ser tv. Når vaskemaskinen er færdig med at snurre her om lidt, har Daniel en enkelt maskine han skal have vasket, inden han senere i dag, atter vender næsen hjemad mod København.

Senere står den vist på havregrynskugle-trilning for de to ungersvende og jeg kaster mig nok over endnu en omgang pebernøder. Men inden vi når så vidt, må jeg vist heller snuppe mig et par kopper te mere, eller måske en Chai latte ville gøre underværker. Uhmm, jeg tror det bliver det sidste – kan næsten mærke den gode virkning af Chaien allerede. 😉


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

8 Kommentar

  • Catarina
    5. december 2010 at 12:04