Menu
Os og familien

Slow, slow, quick-quick slow

Søndag startede langsom for mit vedkommende. Virkelig langsom! Halsen var tyk, næsen letteret flydense og lungerne ømme når de blev brugt. Efter adskillige kopper te og et par Panodiler, er jeg nu kommet lidt op i omdrejninger og har også fået sat en enkelt vask over, mens Søren skovlede sne. Daniel ligger i sengen og skriver opgave, Christian ligger med det meste af kroppen under dynen og ser tv. Når vaskemaskinen er færdig med at snurre her om lidt, har Daniel en enkelt maskine han skal have vasket, inden han senere i dag, atter vender næsen hjemad mod København.

Senere står den vist på havregrynskugle-trilning for de to ungersvende og jeg kaster mig nok over endnu en omgang pebernøder. Men inden vi når så vidt, må jeg vist heller snuppe mig et par kopper te mere, eller måske en Chai latte ville gøre underværker. Uhmm, jeg tror det bliver det sidste – kan næsten mærke den gode virkning af Chaien allerede. 😉

0

8 kommentar

 • Anita
  5. december 2010 at 11:31

  Nørj, hvor er den dog dejlig enkel og smuk, den adventsdekoration. Tænk, at det kan gøres så simpelt og fint, men det bevidner jo bare, at det stadig holder med “less is more” i nogle situationer.

  Rigtig god søndag til Jer og også god bedring til dig 🙂

  Reply
  • Catarina
   5. december 2010 at 12:04

   @Anita: Mange tak skal du have – jeg er også ret glad for den, netop af de samme grunde som du nævner. 🙂

   Du og Kevin må også have en rigtig god søndag. 😀

   Reply
 • Anette
  5. december 2010 at 14:23

  Det lyder spændende med den hjemmelavede chai-te. Jeg har først fornyligt fået øjnene op for chai te 🙂 Den er superflot din adventsdekoration – har du købt lysene med tallene på eller kan tallene købes seperat? Rigtig god 2. søndag i advent til jer – og god bedring.

  Reply
  • Catarina
   5. december 2010 at 14:38

   @Anette: Du skulle prøve teen, den er fantastisk. 🙂

   Lysne er købt i Fakta og tallene, som er lavet af filt, er købt i en eller anden lille butik, husker ikke hvilken. Enkelt og lige til. 😀

   Tak for de gode ønsker og en god 2. søndag i Advent til dig og dine. 🙂

   Reply
 • Bente
  5. december 2010 at 15:04

  Håber chai’en virkede ;-). Og så ellers rigtig god bedring!

  P.S. Kan i øvrigt kun tilslutte mig, at det er en superflot og enkel adventskrans!

  Reply
  • Catarina
   5. december 2010 at 15:28

   @Bente: Mange tak skal du have. Jeg tror desværre, at der skal mere en en chai til, min hals vil ikke helt som jeg vil. 🙁

   Reply
 • Annette's space
  5. december 2010 at 18:55

  Haha…troede lige du havde kastet dig over dans også 🙂
  Og så du bare helt almindeligt ramt af vinterhelbred ligesom mange af os andre….;-)

  Pas nu på dig selv og bliv helt frisk igen….Knus

  Reply
  • Catarina
   5. december 2010 at 19:03

   @Annette’s space: Hi hi, så snød jeg alligevel én. 😀

   Lidt træls – hader at være nedlagt, men jeg tror jeg kan holde livet ud med te og parnodiler. 😉

   Reply

Skriv en kommentar