Menu
Familieliv / Motion

Godt i gang

Weekenden er blevet skudt godt og grundigt i gang. Den startede allerede i formiddags hvor en enkelt ansøgning derefter stod den på strygning og vasketøjsskufferne er gabende tomme, lige nu, men inden fredagen er omme, er der som nok allerede lagt er par tekstiler i. Til middag kom Søren hjem og vi hyggede lige et par timer inden jeg skulle mødes med sønnike inde ved Fitness World hvor vi begge tog en lille halv time på løøbebåndet inden den stod på 5000 meter roning. Til slut gik vi ind til alle maskinerne og tog “vores runde” derinde.

Nu er aftensmaden spist (idag var det som bare varmemad, så det var dejligt nemt) og der er ryddet væk. Sønnike er ved at pakke sammen, for aftenens program er allerede fastlagt. Den sår på LAN hos en af kammeraterne og han agter ikke at indfinde sig her på matriklen før engang over middag i morgen. 😉

Aftenen kommer, for mit vedkommende til at stå på hygge med min dejlige mand og mine nye bøger. Weekenden er i sandhed skudt godt i gang. 🙂

6 kommentar

  • Catarina
    14. januar 2011 at 19:36