Menu
Hos os / Skallebølle 2004-2021

Have- og terrasseklar

Så er stauderne ude i stenbedet i forhaven blevet renset og trimmet, så godt man kun kan i et stenbed, og de er allerede godt i gang med at skyde, så med den varme de lover i påsken, er jeg sikker på at der bliver knald på derude. Og mon ikke at rigtig mange træer og buske også kommer til at få deres blade tilbage. Jeg tror det. Ellers er her blevet luget og nusset lidt omkring og alle fliser og terrasser er blevet fejet, så det nu igen er muligt at smutte rundt på bare tær uden at få skitteras på fødderne.

Nu mangler jeg bare at få plantet alle mine krukker til og fjernet alt mossen i plænen, det sidste bliver dog noget jeg sådan tager hen af vejen, når jeg gider, for det er absolut ikke en yndlingsbeskæftigelse. Men eller er vi klar til at indtage hvae og terrassen uden at skulle lave de store ting andet end nyde, nyde og atter nyde.

Tænk, 4 maskiner er blevet vasket og tørret ude på snorene i dag, det er altså dejligt at det atter er muligt at tørre tøj ude på det store stativ. Nu vil jeg loppe under bruseren og få noget af støvet af og så eller smide bene op og lade mig opvarte. Det er nemlig drengene der står for aftensmaden i dag. Der er skal selvfølgelig grilles og det skal vi sikkert resten af ugen med det vejr de lover. 🙂

*Husk du kan klikke på billederne for at se dem i stort format og så bruge piltasterne til at trykke frem eller tilbage.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

8 Kommentar

  • Catarina
    18. april 2011 at 06:41