De bare venter på at jeg skal ta’ dem

28. juli 2011

Det er første gang at vores noget forkommen ribsbusk nede bag ved bugner som den gør i år. Og da jeg i går gik havevandring med min far, blev vi enige om at den skal flyttes længer op i haven hvor den får mere luft. Så et lille flytte projekt venter allerede til efteråret. Men lige nu, må jeg vist heller få plukket så der kan blive til en omgang ribsgele til vinter. 🙂
 
 
 
 
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

2 kommentar

  • Reply marianne Sa 29. juli 2011 at 10:31

    Ummm – eller en omgang rysteribs.

    • Reply Catarina 29. juli 2011 at 13:25

      @Marianne Sa – nå… ja, det kunne man jo osse. 🙂

    Skriv en kommentar