Menu
Familieliv / Skallebølle 2004-2021

Nøj, en fin have vi kom hjem til

Far havde, trods det dårlige vejr været i haven. Vi havde sagt at han kun skulle lave noget derude hvis han havde lyst, da de jo også havde ferie. Han fandt dog en masse sten nede bagerst og fandt på at lægge dem som en smuk kant rundt langs de ovale bed og ned langs lavendlerne.

Hold da op hvor ser det bare godt ud og jeg var slet ikke klar over at vi havde så mange sten liggende (jeg har som jeg har gravet i haves stødt på dem og bare lagt dem ned bagerst).

Der ud over har han flyttet alt det tørre brænde op til huset og jævnet pænt ud dernede hvor det har ligget til tørre. Han har i det helet taget fået skik på mange af mine “problembørn” og desuden også fundet tid og tørvejr til at rense ud under hele hækken. Wauw altså.


~Problembørnene er væk og tilbage er kun smuk plæne og rensede træer og buske.

Mor har passet alle planterne inden inden for så de alle strutter af sundhed. Og da Christian landede i København efter end ferie for ham og Daniel, var hun taget til Kastrup, for at de kunne følges hjem og sikke de har hygget sig og han er blevet noget så forkælet. Heldige kartoffel siger jeg bare.

Dejligt at komme hjem til et hjem som slet ikke bæger præg af at vi har været på ferie, snarer tværtimod. 🙂

Og det bedste af det hele, de vil passe hus igen en anden gang. Mange tak siger vi for denne gang og ja tak til en anden gang – håber så vejret bliver en smule bedre, så der også bliver tid til at nyde terrassen.

10 kommentar

  • Catarina
    28. juli 2011 at 19:19