Menu
Hverdagen / Weblog

Rigtig blogger eller ej

Dette indlæg har været undervejs et stykke tid, og jeg har haft mange overvejelser omkring om jeg skulle udgive det eller ej.

Der er mange som skriver om divere nedture og andre øv’er som rammer dem der, lige midt i livet. Og lige så mange synes, at en blogger uden nedtur, eller øv’er ikke blogger fra hjertet og derved ikke helt er åben.

Der er tit jeg ikke skriver et indlæg, simpelthen fordi det nok vil blive modtaget med, “hold kæft en jubelidiot”. Det er rigtigt, at livet består at op og nedture, og det er det, der gør det til et liv. Men mange glemmer, at nogle mennesker har oplevet så mange “nedture” tidligere i deres liv og har deraf lært, ikke at lade sig slå ud. Jeg er én af dem.

Jeg har været langt nede mange gange tidligere, længe før jeg begyndte at blogge, og det har gjort mig stærk, men også meget taknemmelig for hvordan mit liv er nu og hvordan jeg er nået dertil. Så når jeg ikke skriver om negative oplevelser eller ting af den art her på bloggen, så er det vitterligt fordi jeg ikke oplever dem. Andre vil måske sige, at dette eller hint, ville være negativt og en rigtig øv’er, men jeg ser nok bare lysere på tingene nu, og det er jeg glad for det. Jeg hænger mig ikke i det sure, men lader det slippe.

Om jeg så derved ikke kvalificer mig som rigtig blogger, det kan godt være. Men hvor er manualen til det at være blogger? jeg er nemlig ikke stødt på den.

Jeg er glad for livet og det det har budt mig, men også for hvad det vil byde mig, for det er nemlig det der gør mig til mig. Og heldigvis er der en lille håndfuld andre mennesker som osse er glad for at jeg er mig, rigtig blogger eller ej.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

28 Kommentar

 • Anne
  17. december 2011 at 16:43

  tak…:) vi er mindst to der har det som dig 🙂

  Reply
  • Catarina
   17. december 2011 at 17:09

   @Anne – det er jeg rigtig glad for at hære Anne. Tak for din kommentar. 🙂

   Reply
 • Anita
  17. december 2011 at 17:09

  Tæl gerne mig med, så du er ikke alene 🙂

  Reply
  • Catarina
   17. december 2011 at 17:13

   @Anita – det vil jeg gøre og tak for det. 🙂 Det er jeg glad for. Ha’ en skøn aften. Det er jo din yndlingsaften. 🙂

   Reply
 • Liselotte
  17. december 2011 at 17:14

  Der findes jo heldigvis ingen manual for, hvordan man er en “rigtig” blogger, Catarina. Diversiteten er med til at skabe grobund for både det glade og det tunge. De som læser her kan lide, at du er dig. Sværere er det heldigvis ikke 🙂

  Reply
  • Catarina
   17. december 2011 at 17:44

   @Liselotte – du har sikkert ret og heldigvis for diversiteten osse i blogland. Tak for din kommentar og ha’ en god aften. 🙂

   Reply
 • Gitte - RAV OG KRAT
  17. december 2011 at 17:25

  Jeg tager gerne titlen “jubel idiot” på mig, for jeg er en af dem som blogger positivt ;-D. Der har været mange sorger i mit liv, men som du selv siger så bliver man stærk og opdager at livet går videre. Jeg vælger at se lys frem for mørke for sjovt nok så har jeg opdaget, at det er med til at holde min sjæl i balance. En dejlig positiv weekend til dig, og tak for et super indlæg 😉

  Reply
  • Catarina
   17. december 2011 at 17:46

   @Gitte – skønt, så vil jeg pose bare være det frit og fro. Dejligt at man når dertil hvor det lyse vinder frem for det mørke for som du så ganske rigtigt skriver, så holder det sjælen i balance. 🙂

   Du må også have en skøn og positiv weekend. Tak for din kommentar. 🙂

   Reply
 • Botte
  17. december 2011 at 17:32

  Jeg er rigtig glad for du er den du er. OG du er i allerhøjeste grad en rigtig blogger.

  Tak

  Reply
  • Catarina
   17. december 2011 at 17:47

   @Botte – tak søde det er jeg glad for at du synes. Ses snart om ikke andet til februar. 🙂

   Reply
 • henriette
  17. december 2011 at 17:33

  Du er en super sej blogger, der på mange måder er et forbillede på en kvinde jeg gerne ville være. Netop sådan en der er stærk af modgang og nu kan se tingene i lysere nuancer og som arbejder med at være sund og rask og frisk i bøtten.

  Rock on søde og smilende OG smukke kvinde.
  Mange knus fra
  Henriette :-)))

  Reply
  • Catarina
   17. december 2011 at 17:52

   @Henriette – holds da op, nu bliver jeg helt rørt og paf, for ligefrem at være et forbillede, er ret så stort. Hvis vi en dag mødes, så vil jeg fortælle dig en lille hemmelighed. Men det bliver ikke her. Du når dertil på et tidspunkt, det er jeg sikker på. Du er allerede godt på vej, men nogle gange er verden ret så snørklet inden man når dertil. 🙂

   Knus du seje kvinde og hils dine nære. 🙂

   Reply
 • Olines
  17. december 2011 at 19:30

  Kan vi ikke godt blive enige om, at der ikke findes en formel for hvordan man blogger? Vi blogger om det vi vil og det er det der gør hver og en af os helt unikke. Jeg holder af at læse med her hos dig fordi du er dig! Hav en dejlig lørdag aften.

  Reply
  • Catarina
   17. december 2011 at 22:07

   @Olines – det synes jeg lyder som en god plan. Ingen manual, men bare os selv og som vi synes vi vil. 🙂

   Jeg er flad for at du læser med her og jeg er glad for din kommentar her. Du ønskes også en god aften. Klem. 🙂

   Reply
 • Helle Stougård
  17. december 2011 at 21:24

  Jeg gør mig umage for, kun at skrive om ting der gør mig glad. Det er ikke fordi “øv’erne” ikke der der – men min blog SKAL handle om, det der gør mig glad.

  Reply
  • Catarina
   17. december 2011 at 22:08

   @Helle – det synes jeg lyder som en god indgangsvinkel til bloggeriet, det med hvad der gør dig glad. Det gør nemlig osse livet lettere tror jeg, for fokus er der på det glade.

   Tak for din kommentar og ha’ en god og glad aften. Knus

   Reply
 • Helle K.
  18. december 2011 at 09:41

  Sådan har jeg nu aldrig tænkt – hverken om dig eller andre 🙂 Jeg synes, jeg har haft mine nedture og selvfølgelig opture hele livet, så jeg deler nogle af dem, men ikke alle :)De værste har I slet ikke hørt om – og kommer aldrig til det.
  Men jeg vil give dig ret så langt, at ofte har jeg en fornemmelse af, at hvis jeg skriver om en nedtur, så får jeg flere kommentarer, end hvis jeg fx praler med mit slanketrip 🙂

  Reply
  • Catarina
   18. december 2011 at 11:48

   @Helle K. – jeg Ahring tænkt over din kommentar her og jeg må give dig ret. De indlæg rundomkring i blogverdnen som er rigtigt øver er skisme de indlæg der får flest kommentarer. Det er faktisk rigtig synd, for det er da hyggeligere og også sundere at sætte fokus på de positive indlæg. 🙂

   Tak for din kommentar, som satte tankerne i gang hos mig. 🙂

   Reply
 • Helle K.
  18. december 2011 at 11:45

  …glemte bare at skrive, at du helt klar er rigtig blogger 🙂

  Reply
  • Catarina
   18. december 2011 at 11:49

   @Helle K.- tak skal du have og jeg vil så sige, i lige måde Helle. 🙂

   Reply
 • FruE
  18. december 2011 at 15:19

  Liv er forskellige. Hvad der ønskes på sin blog er forskelligt og der er jo heldigvis ikke læsetvang på blogs, så man kan jo følge dem der falder i sin smag.

  Blogge med stort set kun øv’er holder jeg mig fra. Har ikke lyst til hele tiden, at læse om ting der ikke flasker sig i livet. Desuden har jeg sjældent ord til sådanne indlæg. Når det er sagt er jeg sikker på, at dem der skriver bloggen og dem der fast læser med får en masse ud af det og det må være det vigtigste.

  Omvendt tror jeg godt, at konstant positive indlæg kan virke overfladiske på nogle. Som om man ikke får det fulde billede af personen der skriver eller at det kan virke nedladende for dem der ikke har det lige som en selv. Men en blog forfatter er ikke anvarlig for læserens følelser.

  Alle kan blogge frit – om godt og om skidt.

  Reply
  • Catarina
   18. december 2011 at 19:10

   FruE – jeg hæfter mig specielt ved din sidste del af din kommentar, nemlig lige præcis det at hvis det hele er for positivt, så virker det utroværdigt, for det er netop derfor jeg ikke skriver alle mine de indlæg som jeg ellers kunde. 🙂

   Reply
   • FruE
    18. december 2011 at 19:20

    Jeg forstår bare ikke hvorfor det stopper dig? Det er din side og hvis nogle ikke er til den possitive stil er der da andre blogge med mere af øv-faktor, hvis det er det man søger. Jeg mener betemt ikke, at du skal begænse dig selv, men at alle læsere der kommer forbi jo bare kan smutte igen, hvis det ikke fanger. I stilhed vel at mærke! Jeg ville ikke selv smutt med et “din side er sq ikke lige min stil” 🙂

    Reply
    • Catarina
     18. december 2011 at 19:30

     @FruE – alle lader sig begrænse, enten ved ekstreme filtre eller andet. Måske jeg bare skal være cool omkring det og s***e på om andre mener jeg er “for positiv” og uden dybde. Vi får se. 🙂

     Reply
 • qvinde
  18. december 2011 at 16:53

  Uden dig i verden- og verden ville ikke være rigtig <3

  Reply
  • Catarina
   18. december 2011 at 19:10

   @Qvinde – det er store ord, men tak. 🙂

   Reply
 • Pernille
  28. december 2011 at 10:25

  Jeg forstår ikke helt det der med at mange synes.. Jeg synes ikke. For mig er indholdet af en blog helt og alene op til bloggeren.
  Men jeg forstår godt at få kan være med til at bestemme over mange. selv er jeg ikke stødt på tanker om at en blog skal indeholde noget bestemt for at være en rigtig blog. Jeg ville synes det var forkert.
  Du bestemmer og personligt holder jeg meget af dit blogindhold.

  Reply
  • Catarina
   29. december 2011 at 08:20

   @Pernille – mange er selvfølgelig relativt, men sagt på en anden måde, så mange af de blogs jeg læser, skriver vigtigheden af at, for at en blog skal virke autentisk, så skal den også indeholde en masse øv’er og negative hendelser og sådan nogle er meget sjælden i mit liv. 🙂

   Jeg er også nået frem til, at jeg blogger om det jeg synes og hvis læserne ikke bryder sig om det, så kan de smutte. Jeg er mig uden en masse øv’er og heldigvis for det. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar