4.søndag i advent. Allerede

18. december 2011

20111218-070150.jpg

Hold da op hvor tiden den bare flyver afsted. Jeg synes ikke det er mange dage siden at alle drengene var over og vi lavede konfekt, den der er gået 4 uger.

Jeg vil jeg begynde på den sidste juleindkøbsseddel. I ved, den der hvor de små kartofler, piskefløbed og de der ting som skal købes i næsten sidsteøjeblik, kommer på. Det er ikke fordi det er så mange ting, men jeg kan lige så godt begynde at notere det ned, så jeg ikke risikere at glemme noget. Svesker. Det ville jeg synes var træls, hvis de ikke var i rumpettet på gåsen. 😀

Men først, er det tid til en god krydret Chai Latte, som, i denne uge, virkelig har gjort min hals og forkølelse, til statister.

Godmorgen. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

Ingen kommentar

Skriv en kommentar