4.søndag i advent. Allerede

18. december 2011

20111218-070150.jpg

Hold da op hvor tiden den bare flyver afsted. Jeg synes ikke det er mange dage siden at alle drengene var over og vi lavede konfekt, den der er gået 4 uger.

Jeg vil jeg begynde på den sidste juleindkøbsseddel. I ved, den der hvor de små kartofler, piskefløbed og de der ting som skal købes i næsten sidsteøjeblik, kommer på. Det er ikke fordi det er så mange ting, men jeg kan lige så godt begynde at notere det ned, så jeg ikke risikere at glemme noget. Svesker. Det ville jeg synes var træls, hvis de ikke var i rumpettet på gåsen. 😀

Men først, er det tid til en god krydret Chai Latte, som, i denne uge, virkelig har gjort min hals og forkølelse, til statister.

Godmorgen. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar