Menu
Hos os

4.søndag i advent. Allerede

20111218-070150.jpg

Hold da op hvor tiden den bare flyver afsted. Jeg synes ikke det er mange dage siden at alle drengene var over og vi lavede konfekt, den der er gået 4 uger.

Jeg vil jeg begynde på den sidste juleindkøbsseddel. I ved, den der hvor de små kartofler, piskefløbed og de der ting som skal købes i næsten sidsteøjeblik, kommer på. Det er ikke fordi det er så mange ting, men jeg kan lige så godt begynde at notere det ned, så jeg ikke risikere at glemme noget. Svesker. Det ville jeg synes var træls, hvis de ikke var i rumpettet på gåsen. 😀

Men først, er det tid til en god krydret Chai Latte, som, i denne uge, virkelig har gjort min hals og forkølelse, til statister.

Godmorgen. 🙂


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar