Menu
Hverdagen

Blid opstart

Det var ikke helt lysten der drev mig afsted hjemme fra i morges. Jeg viste at Lone ville have fri og derfor ville kontoret kun være befolket med Bossen og jeg. Jeg var ikke mere end ligt trådt ind af døren, før end Bossen viste sig i døren i py og slåbrok, ikke lige det syn jeg ønskede at starte det nye år med, men skaden var sket. Nå, men Bossen sagde at han ikke kom i dag, da hans mave ikke var på toppen, så kontoret var mit til frit at regere. Nice!

20120102-134734.jpg

Jeg har fået en del fra hånden og er ikke blevet forstyrret at ret mange telefoner, faktisk har den kun ringet 6 gange indtil nu. Slet ikke dårligt med en blid opstart på den første mandag i det nye år. 🙂


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

8 Kommentar

  • Catarina
    2. januar 2012 at 16:23