Blid opstart

2. januar 2012

Det var ikke helt lysten der drev mig afsted hjemme fra i morges. Jeg viste at Lone ville have fri og derfor ville kontoret kun være befolket med Bossen og jeg. Jeg var ikke mere end ligt trådt ind af døren, før end Bossen viste sig i døren i py og slåbrok, ikke lige det syn jeg ønskede at starte det nye år med, men skaden var sket. Nå, men Bossen sagde at han ikke kom i dag, da hans mave ikke var på toppen, så kontoret var mit til frit at regere. Nice!

20120102-134734.jpg

Jeg har fået en del fra hånden og er ikke blevet forstyrret at ret mange telefoner, faktisk har den kun ringet 6 gange indtil nu. Slet ikke dårligt med en blid opstart på den første mandag i det nye år. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

8 kommentarer

 • Reply Helle K. 2. januar 2012 at 15:16

  Py og slåbrok det må sandelig siges at være en afslappet entre 😉 godt du har fået ro til en fredelig start – det er dejligt at få styr på tingene fra begyndelsen.

  • Reply Catarina 2. januar 2012 at 16:23

   @Helle K. – osse én jeg ikke lige havde se komme. 😀

   Jeg har nydt dagen og er klar til endnu en i morgen. 🙂

 • Reply FruE 2. januar 2012 at 17:17

  En rolig opstart kan være rigtig dejlig. Især hvis der ikke ligger en masse og venter. Her var den også rolig, men det blot fordi mit mailprogram var i stykker, så jeg kunne ikke foretage mig alverden. Ha’ en god aften 🙂

  • Reply Catarina 2. januar 2012 at 18:57

   @FruE – træls. Jeg synes dog tiden går stærkt og inden jeg får set mig om, er det weekend. 🙂

 • Reply Therese 2. januar 2012 at 22:01

  Skønt at man ikke blir’ overophedet, på årets første arbejdsdag 🙂

  • Reply Catarina 3. januar 2012 at 02:36

   @therese – ja, det var ganske rart og komme i bund uden forstyrrelse, sådan en første dag efter ferien. 🙂

 • Reply Helle 4. januar 2012 at 11:03

  Jeg arbejdede også engang et sted, hvor ejeren drev virksomheden i forlængelse af privaten. Nogengange når jeg mødte sad konen (bogholder) i morgenhår og nattøj og arbejdede inde på kontoret!!
  Det er altså lidt vigtigt virksomhedsejere, der indretter sig sådan, skiller arbejde og fritid skarpt ad.
  Hvem bryder sig om at se chefen møde i nattøj og morgenhår på arbejde !?! :-s

  • Reply Catarina 4. januar 2012 at 21:08

   @Helle – heldigvis møde kan ikke op og arbejder uden at se anstendigt ud – for så havde jeg sagt fra. 🙂

  Skriv gerne en kommentar