Ordene er blevet brugt

3. januar 2012

Jeg synes jeg er en smule brugt i dag. Det er som om alle ordene er blevet skrevet og sagt på jobbet, og der er egentlig ikke flere tilbage. Jeg tror faktisk at familien nyder den stilhed der her lige nu. Jeg tror, jeg snart vil hoppe i kanen med min bog. Og mon så ikke ordne kommer tilbage i morgen, jeg tror det, for den her tilstand plejer ikke at vare ret længe. 🙂

Du ønskes en god aften hvad end nu laver.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

I samme genre

2 kommentarer

  • Reply Helle K. 3. januar 2012 at 18:57

    God og stille aften til dig 🙂 Jeg sidder og ser TV med mig selv – Lasse er snottet og småsover indimellem, så han er ikke så snakkesalig heller.

    • Reply Catarina 3. januar 2012 at 19:02

      @Helle K. – tak skal du have. Jeg er ved at gøre klar til sengen og bogen. Vi snakkes. 🙂

    Skriv gerne en kommentar