Menu
Hverdagen

Ahh, fri

20120309-132011.jpg
~Måske det nu er tiden til at stille sneskraber og kost tilbage i kælderen. Jeg tror det sørme.

Så blev det weekend og jeg har allerede fået nogen af weekendsyslerne overstået. En vask er sat over og en anden er lagt sammen og på plads. Selvom det småregner og er lidt blæsende, så er det stadig muligt at sidde og hygge med te, bloglæsning og et spil Wordfeud eller to, på den lille overdækkede terrasse ude foran.

Jeg klager ikke. Livet er sgu dejligt når bare man fokusere på de små ting. Og manden har lige ringet og fortalt at han er på vej hjem. Tidligt weekend for os begge. Skønt!


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

2 Kommentar

  • Catarina
    10. marts 2012 at 08:07