Menu
Familieliv

Stegeso

Jeg har længe gerne ville have en stegeso til mange af de simreretter som jeg laver i løbet af vinteren. Jeg har egentlig haft kik på nogle af de flotte Römertopfe, som er lavet af keramik, men har alligevel ikke købt én. Jeg ville nemlig gerne have at jeg også kunne bruge den på vores induktionskomfur og det er slet ikke muligt med dem.

Så her i sidste uge så jeg én i støbehjern i IKEA, som nettop kunne bruge på alle kogeplader. Jeg købte den dog ikke, da jeg ikke var helt sikker på at den nu også var den rigtige.

Men så i går eftermiddags besluttede jeg at det skulle være den, for lede videre, gad jeg egentlig helller ikke, for så ville det skisme nok ende med at der aldrig kom en i huset.

Vi kørte til IKEA og smed den i vognen. Farverne vi kunne vælge imellem var, blå, blå og blå. Så, jam det blev en blå. Ikke en farve jeg ville have valgt, hvis der havde været andre at vælge imellem, men nu er den her og den vil helt sikker blive brugt osse selvom den er blå.

Stegeso

Stegeso

Nå ja, så er den jo osse super god til at bage Jims brød i. 🙂

13 kommentar

  • Catarina
    10. marts 2012 at 15:27