Nøj, hvor foråret nydes

13. marts 2012

..osse selvom jeg sidder på min pind og ser og mærker solens varme stråler igennem de små sprossede ruder.


~Mobilbillede

Bag mig står døren til gårdsplasen åben, og da firmaet ligger ned af en 400 m lang allé, og vi virkelig på landet kan alle fuglestemmerne høres højt og tydeligt.


~Mobilbillede

Efter eftermiddagens spinningsession, tror jeg at en tur i haven vil gøre godt. Foråret er virkeligt på vej. Og om 14 dage er det til til at stille urene frem. Skønt.

Ha’ en skøn solskinsdag. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Helle K. 13. marts 2012 at 12:47

  Det er så dejligt 🙂 Jeg har stået i vinden og nydt solen – mens jeg hængte vasketøj op 🙂 Da jeg gik tur, var der endnu lidt køligt, men så snart solen kommer frem, så er det lækkert ud over alle grænser 🙂

  • Reply Catarina 13. marts 2012 at 12:53

   @Helle K. – Det er med at nyde det, for man ved aldrig..

   jeg glæder mig til det bliver endnu lunere og muligheden for bare ben og tær. 🙂

  Skriv gerne en kommentar