Nøj, hvor foråret nydes

13. marts 2012

..osse selvom jeg sidder på min pind og ser og mærker solens varme stråler igennem de små sprossede ruder.


~Mobilbillede

Bag mig står døren til gårdsplasen åben, og da firmaet ligger ned af en 400 m lang allé, og vi virkelig på landet kan alle fuglestemmerne høres højt og tydeligt.


~Mobilbillede

Efter eftermiddagens spinningsession, tror jeg at en tur i haven vil gøre godt. Foråret er virkeligt på vej. Og om 14 dage er det til til at stille urene frem. Skønt.

Ha’ en skøn solskinsdag. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

2 kommentar

 • Reply Helle K. 13. marts 2012 at 12:47

  Det er så dejligt 🙂 Jeg har stået i vinden og nydt solen – mens jeg hængte vasketøj op 🙂 Da jeg gik tur, var der endnu lidt køligt, men så snart solen kommer frem, så er det lækkert ud over alle grænser 🙂

  • Reply Catarina 13. marts 2012 at 12:53

   @Helle K. – Det er med at nyde det, for man ved aldrig..

   jeg glæder mig til det bliver endnu lunere og muligheden for bare ben og tær. 🙂

  Skriv en kommentar