Verdens bedste mexicanske omelet

13. marts 2012

.. siger sønnike at min omelet er. Og jeg har en tendens til at gi’ ham ret.

20120313-164913.jpg
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

2 kommentar

  • Reply Helle K. 13. marts 2012 at 21:09

    Velbekomme – jeg ville bare sige, hvor er det et smukt billede af en omelet – skønne farver 🙂

    • Reply Catarina 14. marts 2012 at 07:52

      @Helle K. – Tak skal du have. Den smagte nu også lige så godt som den så ud. 🙂

    Skriv en kommentar