Menu
Familieliv

Slut prut, sagde solen og forsvandt

Jeg vågnede ret tidligt til lyden af fuglesang og solskin og har nydt at sidde på den lille terrasse og labre alt lyse og den varme te ind. Men da klokken slog 8 var det slut med solen. Skidt pyt, vi hygger bare videre indenfor og inden længe er der friskbagte brød til morgenmad. Jeg klager bestemt ikke.

Lige nu sidder jeg dog og kikke på, at Søren atter pakker sin taske. Den nye uge byder på 4 arbejdsdage i et noget koldere klima end sidst. Nemlig Riga, hvor det lige nu sner. Godt det ikke er mig, jeg er glad for at foråret er ved at indfinde sig her og vejrduderne lover flot vejr de næste dage. Jeg er så klar.

0

2 kommentar

 • FruE
  11. marts 2012 at 16:22

  Jeg nåede slet ikke, at se solen. Manden har været ude og arbejde på mit nye skrivebord og jeg har så malet kontoret. Så det gjorde ikke så meget, at solen manglende.

  God tur til manden din og må du ha’ en skøn søndag 🙂

  Reply
  • Catarina
   11. marts 2012 at 18:38

   @FruE – Søndagen blev tilbragt tæt på ham manden og den har været skøn. 🙂

   Ha’ en god aften.

   Reply

Skriv en kommentar