Tror jeg vil kaste mig over

18. marts 2012

..de sørgelige rester af rodfrugtefadet og lave et par grove salater til aftensmaden. Og så må jeg eller se, hvad jeg kan finde i fryseren som vil passe godt til salaterne. Men mon ikke det meste vil gøre det.

20120318-105509.jpg

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

1 kommentarer

  • Reply Knoldsellerisalat | 19. marts 2012 at 18:36

    […] weekenden havde jeg nogle en rest grove grøntsager som skulle bruges og da vi i lørdags fin bagte rodfrugter, ville jeg i stedet lave et par salater. Den ene blev til […]

  • Skriv gerne en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.