Menu
Livet

En pc med sit helt eget liv

Arbejdsdagens startede på helt normal vis og det tegnede til at blive en dejlig produktiv og stille dag. Det varede dog ikke hele dagen, for omkring kl. 10:15, lukkede min pc uden varsel ned. Heldigvis havde jeg lige gemt det katalog jeg var ved at lave, så ingen skade.

Men ikke nok med at den lukkede ned, den startede op igen, men kun for, efter små 10 sekunder igen at lukke ned og sådan fortsatte det en 4-5 gange inden login billedet kom op. Men skrive i feltet kunne jeg ikke og den eneste knap der ville var “tilbageknappen”, den slettede så ikke baglens, men skrev forlens. 😕

Da jeg havde taget strømmen nogle gange og ladet den hvile og intet hjalp, kørte jeg hjem efter den bærbare. For arbejde skulle jeg.

20120515-164919.jpg

I morgen kommer der en, der virkelig har forstand på indmaden i sådan en karl og kikker på den. Jeg har heldigvis en hjemmearbejdsdag i morgen, så han kan sidde på min plads og bakse med den så længe han har lyst.

6 kommentar

  • Catarina
    15. maj 2012 at 18:32