Menu
Dagligdagen

En pc med sit helt eget liv

Arbejdsdagens startede på helt normal vis og det tegnede til at blive en dejlig produktiv og stille dag. Det varede dog ikke hele dagen, for omkring kl. 10:15, lukkede min pc uden varsel ned. Heldigvis havde jeg lige gemt det katalog jeg var ved at lave, så ingen skade.

Men ikke nok med at den lukkede ned, den startede op igen, men kun for, efter små 10 sekunder igen at lukke ned og sådan fortsatte det en 4-5 gange inden login billedet kom op. Men skrive i feltet kunne jeg ikke og den eneste knap der ville var “tilbageknappen”, den slettede så ikke baglens, men skrev forlens. 😕

Da jeg havde taget strømmen nogle gange og ladet den hvile og intet hjalp, kørte jeg hjem efter den bærbare. For arbejde skulle jeg.

20120515-164919.jpg

I morgen kommer der en, der virkelig har forstand på indmaden i sådan en karl og kikker på den. Jeg har heldigvis en hjemmearbejdsdag i morgen, så han kan sidde på min plads og bakse med den så længe han har lyst.

0

6 kommentar

 • Helle K.
  15. maj 2012 at 17:26

  Øv dag – jeg har engang hørt om en virus, som opførte sig sådan.

  Reply
  • Catarina
   15. maj 2012 at 18:32

   @Helle K. – Det har jeg også engang hørt. Men det håber jeg da ikke, men måske.

   Jeg håber at blive klogere i morgen når oraklet har kikket på den. 🙂

   Reply
 • Helle K.
  16. maj 2012 at 06:44

  Vi krydser lige fingre for, at det “kun” er noget teknisk 😉

  God sidste dag før den lange weekend – eller skal du arbejde fredag?

  Reply
  • Catarina
   16. maj 2012 at 07:15

   @Helle K. – Osse her. I må også have en god dag i det jyske og nyd de forhåbentlige solrige dage. 🙂

   Reply
 • Helle K.
  16. maj 2012 at 20:07

  Jeg satser meget hårdt på sol!

  Reply
  • Catarina
   16. maj 2012 at 20:32

   @Helle K. – osse mig. 😀

   Reply

Skriv en kommentar