Menu
Weblog

Nu iPad kompatibel

En af bloggens undersider har indtil nu ikke været kompatibel med Apples mobile enheder, men det er der nu rettet op på. Den vises billederne en smule anderledes på de mobile enheder end på computer, men det er ok med mig, bare det at den viser billederne.

Jeg brugt før Lightrooms galerrifunktion til at lave “opslaget” med billederne. Men for noget tid siden faldt jeg over svBuilder-Pro, som laver samme galleri, men bare med den ekstra tilføjelse, at billederne nu vises på Apples mobile endheder.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

6 Kommentar

  • Catarina
    15. maj 2012 at 18:31