Menu
Weblog

Nu iPad kompatibel

En af bloggens undersider har indtil nu ikke været kompatibel med Apples mobile enheder, men det er der nu rettet op på. Den vises billederne en smule anderledes på de mobile enheder end på computer, men det er ok med mig, bare det at den viser billederne.

Jeg brugt før Lightrooms galerrifunktion til at lave “opslaget” med billederne. Men for noget tid siden faldt jeg over svBuilder-Pro, som laver samme galleri, men bare med den ekstra tilføjelse, at billederne nu vises på Apples mobile endheder.

0

6 kommentar

 • Helle K.
  15. maj 2012 at 17:28

  Jeg har tænkt på dig i dag – kunne du mærke det? 😉 Jeg spekulerede på, sådan en ipad, den kan tage billeder, ikke? Har du taget nogle med den? Ja ja jeg er på nulpunktet med ipad, men kunne tænke mig at eje en engang 🙂

  Reply
  • Catarina
   15. maj 2012 at 18:31

   @Helle K. – Nåå, så var det derfor jeg følte mig lidt splittet i dag. 😀

   Man kan godt tage billeder med iPaden, men iPad 2 som er den jeg har, har ikke så godt et kamera som den nye. Jeg har dog ikke taget billeder med den, da jeg på en eller anden måde syndes den er lidt stor at rende rundt med, altså til at fotografere med. 🙂

   Men den er et dejlig og nu uunværligt stykke hardware for mig. Jeg bruger ikke andet efter jeg har fået den. Alle indlæg og kommentarer, på nær et par stykker er er skrevet fra den WordPress appen.

   Reply
 • Helle K.
  16. maj 2012 at 06:43

  Nå sådan 😉 Vi havde besøg af en dame fra Kreditforeningen for et par uger siden, og hun sprang rundt med sin ipad og tog billeder – så tænkte jeg jo, hvis den kan tage billeder, så har Catarina gjort det 😉 og så ville jeg se et … men jeg tænkte nok, at den ikke var god til det.

  Reply
  • Catarina
   16. maj 2012 at 07:14

   @Helle K. – Den er ikke dårlig som dårlig dårlig, men kameraet har “kun” 4,9 Mega Pixel, men kan også optage video.

   Jeg skal nok tage et billede og sende til dig så du kan se det. 🙂

   Reply
 • Helle K.
  16. maj 2012 at 20:08

  Hmmm – jeg mindes, da jeg fik mit første digitalkamera i 1999 – der var vist 1,3 mio. pix. som jeg husker det, vi var vildt imponerede – så længe det varede 😉

  Reply
  • Catarina
   16. maj 2012 at 20:33

   @Helle K. – Jeg havde det præcis samme, eller måske ikke det samme kamera, men et med 1.3 pix og det var vildt, bare det ay kunne tage billeder digitalt var stort. 😀

   Reply

Skriv en kommentar