Menu
Hverdagen

Halvvejs i maj

Og det ser ikke ud til at de lune vinde har lyst til at blæse op over Danmark. Jeg kunne eller godt lige bruge en masse sol og varmegrader, så terrassehyggen kunne komme igang. Haven er ellers dejlig blomsterfyldt og heldigvis er det muligt at nyde det hele indefra.

20120515-075212.jpg

Jeg har endnu ikke fået plantet alle mine krukker til og jeg synes heller ikke at det har trykket forfærdeligt meget i mig for at få det gjort, når nu vi alligevel ikke kan sidde i det fri og nyde det. Men det kommer forhåbentligt inden vi går ind i juni. Jeg håber det.

Strømperne er smidt, men det er da også kun fordi jeg sidder på et kontor og ikke skal rende ret meget rundt udenfor.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

8 Kommentar

  • Catarina
    15. maj 2012 at 13:54