Menu
Dagligdagen / Teknologi

Instagram hygge

20120515-174226.jpg Da jeg for snart længe siden fik min iPhone, downloadede jeg som noget af det første Instagram, da jeg havde hørt at det var en super fed app, men det sagde mig ikke rigtigt noget, så profilen blev hurtigt slettet igen. Men så spurgte Helle K. om jeg slet ikke var på og da svarede jeg, havd jeg mente om den lille app. Men hun gjorde mig nu alligevel endnu engang nysgerrig, og jeg prøvede igen. De første par dage var jeg stadig sådan lidt la la omkring den, og synes egentlig at Histamatic appen var lidt hyggeligere, selvom den ikke er til deling af billeder. Men pludselig fangede Instagram mig og jeg hygger mig nu med at se på mange andres billeder og “like” eller skrive en lille kommentar.

Instagram er anderledes en f.eks. Flickr, hvor der oplades mange mange billeder fra en enkelt person. Her uploaades der ikke mange fra én enkelt og derfor er det letter og hyggeligere at se billeder hvor der ikke er 5, 10 eller flere af næsten samme motiv, hvilket keder mig Gudsjammerligt.

Lad mig bare sige, at jeg nu er ret hooked på Instagram og kikker forbi et par gange eller tre i løbet af dagen, bare for at se på billeder af de mennesker jeg følger. Mennesker jeg kender fra blogverdenen, men også mange andre som tager nogle helt igennem fede billeder.

For dem som ikke ved det, ja så fås Instagram til både iPhone og Android.

9 kommentar

 • Helle K.
  15. maj 2012 at 19:42

  Dejligt at du dukkede op derinde igen 🙂 Jeg kan godt li’, at det kan være sådan et hurtigt snapshot af hverdagen -kræver ikke meget af en, hvis man ikke har lyst eller tid eller…
  Kan du nu ha’ en god og dejlig aften 🙂

  Reply
  • Catarina
   15. maj 2012 at 20:12

   @Helle K. – Ja, det er også det jeg er faldet for og faktisk er der rigtig mange fede billeder fra jer alle. 🙂

   Godt du fik mig overalt igen. 🙂

   Reply
 • Per
  15. maj 2012 at 19:53

  Ja og det har I 2 også lokket mig til 😉

  Reply
  • Catarina
   15. maj 2012 at 20:12

   @Per – Vi er nogle farlige blogveninder, men også ret så hyggelige. 😀

   Reply
   • Per
    15. maj 2012 at 20:30

    Meget hyggelige 😀 men det der 365 halløj er godt nok lidt tidsrøvende omend skønt meget inspirerende og ansporende 😉

    Reply
    • Catarina
     15. maj 2012 at 20:44

     @Per – Ja 365 er noget af en præsser og jeg må indrømme at jeg på det seneste er sprunget over hvor gærdet er lavest. Men mmer tid kommer perler – eller noget. 😀

     Reply
 • Annemette
  15. maj 2012 at 21:03

  Instagram var ogsä en af de förste der kom pä min iPhone i sin tid, men det har ikke rigtig fanget mig (endnu) selvom der er rigtig mange flotte billeder og tonsvis af inspiration at hente der.
  Jeg bruger derimod app’en Tadaa rigtig meget , det er samme princip, der er bare lidt mere aktivitet imellem “fremmede”, hvor det mere er folk der kender hinanden i forvejen, der fölger hinanden pä Instagram 😉

  Men mäske jeg skulle smutte indenom Instagram engang imellem for eftertiden 😛

  Reply
  • Catarina
   15. maj 2012 at 21:22

   @annemette – Tadaa har jeg ikke hørt om, måske jeg skulle tjekke den ud. 🙂

   Jeg både følger og bliver fulgt at nogen jeg ikke kender og det er altså sjovt, at der er andre “derude i den store verden”. Jeg synes det er en hyggelig lille ting som ikke tager ret meget tid, men bare er enormt inspirerede. 🙂

   Reply
 • Helle K.
  16. maj 2012 at 06:42

  Undskyld Per 😉

  Reply

Skriv en kommentar