Menu
Livet / Teknologi

Instagram hygge

20120515-174226.jpg Da jeg for snart længe siden fik min iPhone, downloadede jeg som noget af det første Instagram, da jeg havde hørt at det var en super fed app, men det sagde mig ikke rigtigt noget, så profilen blev hurtigt slettet igen. Men så spurgte Helle K. om jeg slet ikke var på og da svarede jeg, havd jeg mente om den lille app. Men hun gjorde mig nu alligevel endnu engang nysgerrig, og jeg prøvede igen. De første par dage var jeg stadig sådan lidt la la omkring den, og synes egentlig at Histamatic appen var lidt hyggeligere, selvom den ikke er til deling af billeder. Men pludselig fangede Instagram mig og jeg hygger mig nu med at se på mange andres billeder og “like” eller skrive en lille kommentar.

Instagram er anderledes en f.eks. Flickr, hvor der oplades mange mange billeder fra en enkelt person. Her uploaades der ikke mange fra én enkelt og derfor er det letter og hyggeligere at se billeder hvor der ikke er 5, 10 eller flere af næsten samme motiv, hvilket keder mig Gudsjammerligt.

Lad mig bare sige, at jeg nu er ret hooked på Instagram og kikker forbi et par gange eller tre i løbet af dagen, bare for at se på billeder af de mennesker jeg følger. Mennesker jeg kender fra blogverdenen, men også mange andre som tager nogle helt igennem fede billeder.

For dem som ikke ved det, ja så fås Instagram til både iPhone og Android.

9 kommentar

  • Catarina
    15. maj 2012 at 20:12