Menu
Familieliv / Livet

Hjemmearbejdsdag uden det store arbejde, men nu med nye møbler og toilet

Dagens startede ud i fin stil. Jeg var klar ved tasterne allerede kl. 7:30, men der sluttede det gode også. Jeg kunne simpelthen ikke få adgang til firmaets server, så oraklet, som endnu ikke var i ankommet til firmaet blev kontaktet. Hav prøvede forskellige ting, men heller ikke han havde succes.

Efter ankomsten til firmaet, prøvede oraklet atter at få mig på men stadig uden held. Jeg kunne dog lave lidt af de planlagte opgaver, men ikke nær nok. Efter lidt prøven frem og tilbage, sagde oraklet, at han ville komme her hjem. Efter en timestid med prøvningen af flere muligheder, lykkedes det endelig at komme på og det har siden virket.

Mens vi sad der ved computeren og knoklede med forbindelsen, kom VVS-manden for at kikke på toilettet. Det kunne dog ikke repeteres, så jeg bestemte at et nyt måtte der til. Jeg spurgte om han havde tid til at levere og montere det i dag. Og det havde han.

20120516-192713.jpg

Møblerne, de to stole, sofaen og endnu en stol, kom også og står nu og ser nye og anderledes og behagelige og indbydende ud. Dejligt at have en “hel” stue igen. Og endnu dejligere er det at vi alle har fri de næste 4 dage. Der skal hygges igennem og vi er allerede startet. 🙂

2 kommentar

  • Catarina
    16. maj 2012 at 20:32