Menu
Dagligdagen

Altså vejret på lørdag

20120530-065954.jpg…ser ikke for godt ud. Jeg havde ellers håbet at det måske ville holde tørt, for at sidde på en cykel sammen med hende den søde i 5-6 timer (eller hvor lang tid der nu kommer til at tage os, at cykle 112 km) i regn og blæst, er altså ikke det fedeste. Men ok, hvis det ikke bliver anderledes, så må vi vel bare tage det med. Det er jo ikke første gang vi er ude i regnvejr, når vi er sammen, så vi klare sikker også på lørdag.

Uanset hvad, så glæder jeg mig til at se den skønne qvinde og få snakket. For selvom der står 112 km på programmet, så kan man altså godt snakke og cykle samtidig, vi skal nemlig først og fremmest have en hyggelig tur ud af det.

Men derfor krydser jeg nu alligevel finger for at vejrguderne tager fejl. 🙂
                 

7 kommentar

  • Catarina
    30. maj 2012 at 20:59