Menu
Motion

Føj for pokker

Turen til København, foregik med begge hænder godt plantet på rettet, da blæsten gjorde hvad den kunde for at få mig på slingrekurs. På Storebælt, var det nedsat hastighed og med god grund. Havet nedenfor viste store tænder. Vel inde hos Pia måtte jeg altså lige låne toilettet. 😉 . Vi blev pakket sammen og fik sat gps’en til. Vi nåede også ud på motorvejen i fin stil, men der stoppede det også. Et pænt stykke fra afkørslen begyndte køen til Eremitageløbet. Vi fandt en parkeringsplads 3 km. fra start. Vi sad i bilen og overvejede seriøst, om vi skulle deltage eller ej. Og jeg skal ærligt indrømme, at det var meget tæt på ,at vi valgt at vende om. Men til sidst steg vi ud af bilen og gik den laaange vej til start.

Føj, allerede der var det meget vådt og koldt, brrrr. De opstillede toiletter skulle besøges inden vi kunne begive os af sted. Så selve starten missede vi med ca. 9 min, men skidt pyt, vi havde jo chip på. Nøj hvor var det et hæsligt løb. Det regnede som en sindssyg og blæsten gjorde, at det føltes som stride minusgrader. Der ud over måtte jeg i skoven og kalde på “Ulrik” og havde derefter en elevator mave af rang. Flere gange sagde jeg til Pia, at hun bare skulle løbe i forvejen, men det ville hun ikke høre tale om. Men vi gennemførte og det er det er i sidste ende tæller og vi er også af finde ved sart næste år. Men næste år har det bare at være et bedre vejr, det er altså sjovere at løbe i tørvejr.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

13 kommentar

 • Leif
  5. oktober 2008 at 19:46

  Super sejgt at I gennemførte i det forfærdelige vejr.

  I er sgu seje 🙂

  Reply
 • Pernille
  5. oktober 2008 at 20:02

  Det kan jeg kun tilslutte mig.
  Supersejt 🙂

  Reply
 • Perle
  5. oktober 2008 at 20:02

  Som også skrevet hos Pia, så synes jeg fandme det er sejt, at I valgte at stille op trods regn og rusk. Det var jo ikke bare en lille byge.

  Godt gået!

  Reply
 • Jonna
  5. oktober 2008 at 20:03

  Det er godt gået med sådan et møgvejr i har været ude i, nu må du ha en god aften hjemme i varmen

  Reply
 • Helle K.
  5. oktober 2008 at 21:14

  Supersejt – jeg heppede herhjemme, men det var først i tv avisen jeg så løbet 😉

  Reply
 • Pia
  5. oktober 2008 at 21:41

  Cfølig løb jeg da ik bare fra dig, hvorfor sku du lige ha “glæde” af ham der ulrik helt alene, hahaha

  Du var dælme en sej banan at du løb igennem sådan som du havde det, det er jeg ikke sikker på jeg selv kunne ha formået.

  Vi er der næste år, meget mere morgenklar end i år, så ska vi vise dem ska vi.

  Tak for en dejlig dag, trods alt:)

  Reply
 • Catarina
  6. oktober 2008 at 06:30

  Leif
  Tak skal du have. Du må ski med næste år ikk? Så håber vi bare på bedre vejr. 😆


  Pernille
  Tak skal du have, 🙂


  Perle
  Vi var rigtig rigtig tætte på at springe fra, man synes egentlig ikke vores undskyldninger var sådan rigtige gode, så vi løb. 😀


  Jonna
  Du kan tro det var dejligt at sidde herhjemme foran brændeovnen og bare mørke varmen komme tilbage til kroppen. 😉


  Helle K.
  Jeg kunne mærke du heppede. Ja jeg så også løbet i tv, hende på 82 hun er sku en sej banan. Sådan vil jeg også være når jeg bliver 82. 😛


  Pia
  Ha ah du er sku en gutterpige. 🙂

  Vi er så klar næste år og selvfølgelig er vejret bare super godt, det næsten ikke blive andet efter i år. 😀

  Tak for en rigtig rigtig hyggelig dag Pia.

  Reply
 • Anne, Mandagspigen
  6. oktober 2008 at 07:55

  Føj for et løb…godt gået…jeg tror ikke jeg havde kunne banke så megen vilje sammen…Det MÅ blive bedre vejr næste år 🙂

  Reply
 • Gitte
  6. oktober 2008 at 08:10

  Dyb respekt, super sejt at I begge gennemførte under disse omstændigheder – og ydermere at du ikke havde det godt. Wauv – hvor er det bare for sejt 🙂

  Reply
 • Madame
  6. oktober 2008 at 10:07

  Det var flot, at I gennemførte i det herrens vejr! Men det må være en skøn følelse efter veludført gerning :o)

  Reply
 • Catarina
  6. oktober 2008 at 14:21

  Anne
  Nå man først står derude, så er det lettere at komme i gang end at vende om. 😀


  Gitte
  Tak skal du have. Er slev også godt tilfreds med at vi ikke vendte om. 😉


  Madame
  Det var rigtig fedt at komme i mål. Men det var ikke fedt at vi skulle gå 3 km for at komme til bilen, for det var pibende koldt.

  Reply
 • Cirkusprinsesse
  8. oktober 2008 at 20:28

  Sejt I gennemførte.

  Jeg skal ærligt indrømme jeg glædede mig lidt over at jeg ikke havde fået meldt mig til..

  Reply
 • Catarina
  9. oktober 2008 at 05:58

  Cirkusprincessen
  Jeg ville have glædet mig lige så meget på dig over det, hvis jeg ikke været meldt til. 😆

  Reply

Skriv en kommentar