Menu
Hverdagen / Os & Familien

Det gjorde godt

Sidder lige nu ude på den lille terrasse med min te og et meget let frokost, en enkelt figne. Det er skønt lige at sidde her i det fri og lade arbejdsugens hektivitet synke til bunds og vente på at resten af familien skal indfinde sig.

20120907-132749.jpg

Weekenden startes langsomt, for vejret indbyder ikke til de store udendørsaktiviteter, i hvert fald ikke lige nu. Måske senere. Jeg havde egentlig håbet på at solen ville kikke frem efter endt arbejdsdag, men det er så ikke i dag. Men ok, så tror jeg bare at jeg vil sidde med min trøje og nyde nuet, inden jeg hellere må kikke på bunken af vasketøj.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar