Det gjorde godt

7. september 2012

Sidder lige nu ude på den lille terrasse med min te og et meget let frokost, en enkelt figne. Det er skønt lige at sidde her i det fri og lade arbejdsugens hektivitet synke til bunds og vente på at resten af familien skal indfinde sig.

20120907-132749.jpg

Weekenden startes langsomt, for vejret indbyder ikke til de store udendørsaktiviteter, i hvert fald ikke lige nu. Måske senere. Jeg havde egentlig håbet på at solen ville kikke frem efter endt arbejdsdag, men det er så ikke i dag. Men ok, så tror jeg bare at jeg vil sidde med min trøje og nyde nuet, inden jeg hellere må kikke på bunken af vasketøj.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.