Så gik endnu uge

7. september 2012

En uge som jeg nu kan se en afslutning på. Weekenden, og den dertilhørende frihed til præcis de ting jeg har lyst til, er ved at blive skudt i gang. Efter sidste weekends “balfallera”, en mandag hvor jeg og manden blev revaccineret for hepatitis A (leverbetændelse), så vi kan være klar til at ophold i det asiatiske sidst på året. Og mandag var også dagen, hvor jeg også fyldte år og blev forkælet og begavet i stor stil.

Ugen har også stået på masser af arbejde og dertil et par timers spinning. For spinningsæsonen er endelig skudt igang igen efter en lang sommerpausen. Jeg har været afsted både tirsdag pg onsdag og snupper endnu en time søndag. Så, efter sådan en lidt travl uge, må jeg nok erkende, at jeg trænger noget så frygteligt til en weekend uden det store armbevægelser. Lige om lidt rammer den. Dejligt!
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

Ingen kommentar

Skriv en kommentar