Menu
Familieliv

Statsautoriseret Revisor

Statsautoriseret Revisor

Så oprandt dagen for den store eksamen for vores svigerdatter. Og selvfølgelig bestod hum og nu kan hun kalde sig Statsautoriseret Revisor. Det er dæleme godt gået, når man tænker på, at hun har haft fuldtidsarbejde som revisor (i kbh er det ikke en arbejdsdag på kun 37 timet, men nærmere de 50) samtidig med hum har passet familien og lille Asbjørn på 1 ½ år. Sebastian læser jo også (ham er færdig som ingeniør om 1 år) så det har været noget af et læseår, for de to.

Kæmpe stort tillykke til Rikke med den fine eksamen. Vi er så meget stolte af dig og af det du har opnået.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

6 kommentar

 • Kirsten/Kimics dagbog
  4. juni 2020 at 00:15

  Stort tillykke med jeres seje, dygtige svigerdatter 😀
  Det er godt gået af hende med fuldtidsarbejde og barn ved siden af 😀

  Kh.
  Kirsten

  Reply
  • Catarina
   4. juni 2020 at 05:44

   Mange tak skal du have Kirsten 😊 Ja hun er virkelig en sej qvinde og nu kan hum heldigvis slappe lidt af og nyde sommeren, hvor den så ellers lige er blevet af. 😉

   Reply
 • Karin
  5. juni 2020 at 07:01

  Hjertelig tillykke til og med jeres Svigerdatter. Så sejt. Og ja, det at være revisor kræver lige så mange arbejdstimer som jeg ved jurister har.
  Det med at være studerende og have små børn er en stor mundfuld. Yngstepigen, sprang jo en barsel over, og afsluttede hendes bachelor som høj gravid. Sidst men ikke mindst, begyndte i job da Frida var 5 mdr. Derfor ved jeg de unge mennesker kan, hvad de sætter sig for.

  Reply
  • Catarina
   5. juni 2020 at 15:31

   Tak skal du have Karin 😊 Hun er meget glad for at. Ære kommet i mål. Jeg kan godt huske du skrev om Ymgste, de unge kan noget. Jeg kan selv huske jeg startede på HF da Christian var 4 måneder og jeg havde ham med i barnevognen da jeg skulle til de mundtlige eksamener, da min mor som ellers passede han, var indlagt. Det var lidt hårdt, men sådan var det jo, så ingen piverri herfra. 😉

   Reply
 • Celena
  8. juni 2020 at 17:27

  Tillykke!!!

  Reply
  • Catarina
   9. juni 2020 at 16:14

   Thanks 🙂

   Reply

Skriv en kommentar