Menu
Dagligdagen

Så sluttede det

Sidste dag med kun JS og jeg på kontoret

I dag sluttede corona-kontor-livet som vi kender det, med kun 2 personer af gangen på kontoradressen. Fra på mandag er alle mand igen på kontoret, selvfølgelig med den afstand vi stadig skal holde, afspritning osv.

Det bliver dejligt at komme tilbage til nogenlunde normale tilstande, selvom jeg har haft det helt fint med at arbejde hjemme 3 gange om ugen og på kontoradressen de resterende 2.

Nu er den lidt halvlange weekend skudt i gang og selvom det lader til at skulle blive nogle våde dage, så er det helt ok med mig og ikke mindst haven.

6 kommentar

 • Kirsten/Kimics+dagbog
  4. juni 2020 at 23:33

  Jeg kan godt forstå du synes det bliver rart at komme tilbage i nogenlunde normal gænge igen, det tror jeg de fleste længes efter. Selvom man har skypet o.lign. kan det ikke undgås at det sociale, som jo også er en del af det at gå på arbejde, mangler. Mon ikke hjemmearbejde ind i mellem er kommet for at blive?!
  Sikke en dejlig udsigt I har fra jeres kontor 😀

  God forlænget weekend 🙂

  Reply
  • Catarina
   5. juni 2020 at 15:25

   Det bliver helt sikket en anden normal vi kommer tilbage til og ja, jeg er sikker på at hjemmearbejde også bliver en del af den ny normal, hvis man er lidt snottet eller bare skal have den der ekstra ro til at færdigøre en opgave.
   Du må også have en god weekend. 😊

   Reply
 • Karin
  5. juni 2020 at 07:15

  Det er lidt underligt at komme tilbage til hverdagen. Og den løsning i har haft, har været fantastisk. Altså med skifte mellem hjemme og på arbejdspladsen. Vi andre der var fast hjemme, har længslen været større efter hverdagen.
  Afstand, afspritning, håndvask etc. , den sidder på rygraden nu. Nogle gør det mere end andre. Har en kollega der ved hun er hysterisk. Skulle låne en saks af hende, og her afleverede jeg den tilbage i mellem 2 stykker sprittede klæder, den var “våd” da hun fik den. Hun takkede for omsorgen. Nu har jeg min egen saks igen, den var blevet væk, mens jeg arbejdede hjemmefra 🙂
  God miniforlænget weekend

  Reply
  • Catarina
   5. juni 2020 at 15:32

   Ja, det bliver underligt og jeg kan godt forestille mig, at den nye normal også bliver med en lille kombi af coronanormalen, for vi har lært meget af de måneder og vi kan tage de gode med til den nye normal. 🙂

   Reply
 • Celena
  8. juni 2020 at 13:21

  I am a bit envious about your return to “normal”. I will be teaching from home until the end of the autumn semester… I think that I will forget what my colleagues look like 😉 xox

  Reply
  • Catarina
   8. juni 2020 at 17:28

   It was ok to be back at the normal Office, although ny onde ekstra college was in. The rest was out og the house on meetings. 😀

   Reply

Skriv en kommentar