Menu
Livet

Sikke en forskrækkelse

I dag havde jeg kontordag, vi er endnu delt op i hold og derfor arbejder jeg stadig hjemmefra mandag, onsdag og fredag og er på kontoret tirsdag og torsdag. Hvornår det ændre sig får vi vist at vide en af de næste dage. Pga. den dejlige varme vi oplever ligefor tiden, havde vi i dag åbnet fordøren nede i stueetagen og bagdøren oppe på første sal. Det giver en behagelig luft og vi sidder ikke i træk.

Hvoromalting er, så sad min kollega og jeg efter frokost og arbejdede med hver vores ting, da der pludselig lyder et højt bump på ruden ved siden af mig. Jeg nærmest hopper i kontorstolen og da lyden er præcis den lyd det giver, når en fugle flyder ind i vinduet, ville jeg læne mig frem mod vinduet, for at se om den lå livløs nede på plænen.

Det gjorden bestemt ikke, for der i vinduesrammen blafrede 2 svaler rundt. Indvendig!

Hold nu k*** hvor blev jeg forskrækket, og det nu 2. gang inden for få sekunder.

Ved fælles hjælp, fik vi skræmt-viftet-lokket, eller hvad vi nu gjorde, de to svaler ud igen. Den ene fløj ud af den dør den var kommet ind af, den anden ud af et af de vinduer vi have åbnet til formålet.

Sig ikke man godt kan få pulsen op på et stille kontor der stadig er coronaramt. 😀

4 kommentar

 • Karin
  5. juni 2020 at 06:53

  Pyha en forskrækkelse. Jeres arbejde med at få de forvirrede svaler ud, ville have været underholdning i youtube land 🙂

  Reply
  • Catarina
   5. juni 2020 at 15:28

   Ja det ville have været en fin video, men det tænkte vi ikke lige på i øjeblikket. 😉

   Reply
 • Celena
  8. juni 2020 at 17:29

  What an exciting way to start your day 😉 xox

  Reply
  • Catarina
   9. juni 2020 at 16:15

   Very exciting:)

   Reply

Skriv en kommentar