En dejlig dag

4. september 2014

Jeg havde en rigtig dejlig da i går. Masser af fødselsdagshilsner på FB, IG SMS, mail og telefon. Posten kom med dejlige gaver og blomsterbudet kom med blomster.

IMG_4485IMG_4489

IMG_4494

Jeg havde sagt til Søren at jeg ikke ønskede at spise en stor middag inde i byen, men heller ville have en sen frokost på SnikSnak, en tapasbar i Odense. Så ved en tretiden tog vi ind til byen og hyggede os.

Jeg fik lige præcis sådan en som jeg ønsker mig den.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

4 kommentar

 • Reply Therese 4. september 2014 at 13:34

  Hvor ser det dejligt ud. Jeg er også mere til en lækker frokost end et tungt aftenmåltid 🙂

  • Reply Catarina 4. september 2014 at 13:40

   Det er virkelig nogle lækre små retter de har derinde, så hvis I en dag kommer til Odense, så kan det godt anbefales 🙂

 • Reply Karin Abildhauge 5. september 2014 at 05:51

  Så hyggeligt. Og hvor ser det lækkert ud.

  At være på Snik Snak giver forhåbentlig mulighed for at kunne snik snakke 🙂

  • Reply Catarina 5. september 2014 at 09:10

   Det var der nemlig mulighed for og vejret var jo fantastisk dejligt. 🙂

  Skriv en kommentar