En dejlig dag

4. september 2014

Jeg havde en rigtig dejlig da i går. Masser af fødselsdagshilsner på FB, IG SMS, mail og telefon. Posten kom med dejlige gaver og blomsterbudet kom med blomster.

IMG_4485IMG_4489

IMG_4494

Jeg havde sagt til Søren at jeg ikke ønskede at spise en stor middag inde i byen, men heller ville have en sen frokost på SnikSnak, en tapasbar i Odense. Så ved en tretiden tog vi ind til byen og hyggede os.

Jeg fik lige præcis sådan en som jeg ønsker mig den.
- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Therese 4. september 2014 at 13:34

  Hvor ser det dejligt ud. Jeg er også mere til en lækker frokost end et tungt aftenmåltid 🙂

  • Reply Catarina 4. september 2014 at 13:40

   Det er virkelig nogle lækre små retter de har derinde, så hvis I en dag kommer til Odense, så kan det godt anbefales 🙂

 • Reply Karin Abildhauge 5. september 2014 at 05:51

  Så hyggeligt. Og hvor ser det lækkert ud.

  At være på Snik Snak giver forhåbentlig mulighed for at kunne snik snakke 🙂

  • Reply Catarina 5. september 2014 at 09:10

   Det var der nemlig mulighed for og vejret var jo fantastisk dejligt. 🙂

  Skriv gerne en kommentar