Menu
Familieliv / Livet

Det er ikke så tit det sker

Jeg tror ikke jeg er sådan en helt typisk kvinde, forstået på den måde at når jeg tager ud og ” shopper” er det meget sjældent jeg egentlig finder tøj, der i mod kan jeg let falde i “sviner” over elektronik, mere end de 4 mænd i familien. Jeg vil gerne kunne shoppe tøj og hygge med det, men er bare ikke særlig god til det, og som regel når jeg skal finde noget, så finder jeg det ikke.

I dag spurgte Søren så, om jeg ikke ville med en tur i Kolding Storcenter, bare for at kikke og det ville jeg da gerne. Så efter en smule tøjvask og et bad, var jeg klar.

20120908-152327.jpg

Vi startede med at få handlet det der stod på indkøbssedlen og gik derefter ud i bilen med det, så vi skulle slæbe rundt på de par poser (det var noget som ikke tog skade af at stå i bilen). Derefter smutte vi ind igen og ville så bare se os lidt omkring. Men i dag, kunne jeg rent faktisk finde noge og det ikke bare i én tøjbutik, men flere.

Jeg endte op med at få et par bukser, en sort blazer, en vinrød trøjeblazer, to tørklæder og til slut den toilettaske, som jeg længe har tænkt på at skulle finde.

20120908-154302.jpg

Så alt i alt, blev det, denne gang, noget til mig og ikke til Søren. Ret så lækkert hvis jeg skal sige det selv. 🙂

2 kommentar

  • Catarina
    8. september 2012 at 19:18