Menu
Dagligdagen

Flytningen er overstået

Så blev det endelig fyraften, eller rette og sagt, det blev det lidt i seks. Dagen har været lang og den har ikke været fyldt med andet end flytning af kontoret. Nu er vi alle oppe og kører og klar til en næsten normal arbejdsdag i morgen. Jeg har kun 5 flyttekassens tilbage og de skal på fjernarkivet og det klare jeg i morgen

20121213-184207.jpg

20121213-184213.jpg

20121213-184227.jpg

20121213-184230.jpg

Jeg glæder mig til weekenden, da jeg godt kan mærke at jeg er lettere brugt nu. Men alt er næsten tømt, og det er kun showroomet som endnu ikke er kommet på plads, om det kommer det i morgen tvivler jeg på, men det er heller ikke det der lige har stået først på programmet.

Det bliver underligt at skulle køre en anden vej til arbejdet i morgen, men også lettere, da jeg nu slipper for de små kringlede veje på Nordfyn. Nu skal jeg kun køre på motorvej og ikke ret meget på andre veje. Skønt! Specielt nu hvor der der sne.

Billeder af de nye lokaler vil jeg som om jeg ikke kan huske at tage i morgen. 😉

0

4 kommentar

 • Lone
  14. december 2012 at 12:55

  Det må være dejligt for dig at slippe for transporten på uvejsomme veje i denne tid. Dog syntes jeg, det må være trist at forlade de smukke lokaler, I har siddet i indtil nu med udsigt til livet på landet 🙂

  Reply
  • Catarina
   14. december 2012 at 15:16

   @Lone – Ja, det er helt anden “natur” det er her, men det gør ikke så meget, for naturen og landet har jeg jo heldigvis derhjemme 🙂

   Reply
 • Karin
  16. december 2012 at 11:04

  Dejligt at være så tæt på målet. En ny dagligdag, i samme job, med ny placering.
  Endnu et gode ved at være kommet til Odense er, nu kan du klare nogle indkøb på vej hjem, altså dem der ikke er muligt at klare lokalt.

  Reply
  • Catarina
   16. december 2012 at 12:46

   @Karin – Nu er det ikkemetalliske Odense, da vi har meget lagerplads, men ja, det er lettere at køre den vej i stedet for nordpå. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar