Mad til en hel halv hær eller noget

20. januar 2013

En ordentlig grydefuld curry, ja faktisk næsten to gang så meget, står lige nu og prutter på komfuret. I sted for oksekød, er den i dag lavet med svinekød og en ordentlig omgang grove grøntsager. Faktisk er der flere grøntsager end kød. Men selvom der er rigtig meget, så gør det bestemt ikke noget, for så er der til fryseren.

20130120-172601.jpg

Og endnu et sundt stenalderbrød med husk, er i ovnen. Det er efterhånden hver tredie dag, jeg er nød til at bage det. Det ryger hurtigt på hverdage, hvor sønnike og jeg har madpakker med. Og en af mine hofsnaks efter en lang arbejdsdag, er sådan en skive med en god ost på. Mums.

20130120-172607.jpg

Nu er alle kornglassene ved at være tomme, og jeg må vist heller få fyldt godt op på den front i morgen.

Nå, jeg mest vil heler rører i gryden. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

16 kommentar

 • Reply Marina Nothlev 20. januar 2013 at 20:01

  Det ser lækkert ud 🙂
  Skal vidst prøve og lave dit brød

  • Reply Catarina 21. januar 2013 at 06:28

   @Marina – Ja. Prøv det. Jeg er dikker på det lige er noget for dig. 🙂

 • Reply Karin 21. januar 2013 at 07:16

  Selvom det er morgenstund, så kan mine tænder godt løbe i vand, og det til både Stenalderbrødet og Curry.

  Velbekomme 😉

  • Reply Catarina 21. januar 2013 at 07:41

   @Karin – Det smagte skønt og nu er madpakken lavet med det godt brød. Så frokosten bliver dejlig og mættende. 🙂

   Ha’ en god mandag ikke. 🙂

 • Reply Susanne 21. januar 2013 at 09:13

  Lækkert, hvis jeg laver den med rød karrypasta så bliver den lidt mildere, ik! For min datter er efterhånden ret sippet med krydderier, sjovt nok for da hun var lille kunne det ikke blive krydderet nok, nu hvor hun er 11 så kan det næsten ikke blive smagsløst nok, fatter det ikke 🙂

  • Reply Catarina 21. januar 2013 at 09:54

   @Susanne – Ja, den røde karrypasta er en smule mildere end den grønne, men ellers kan du bare brude mindre karry og så alligevel få smagen frem. Det vigtigste er at bruge karrypasta og ikke pulver karry. 🙂

 • Reply gittesp 21. januar 2013 at 09:47

  Åh, ja jeg er også en af dem der holder meget af stenalderbrødet, men i mindre doser helst, der er jo ret mange kcal i 😉 Gryderetten ser lækker ud.
  God mandag

  • Reply Catarina 21. januar 2013 at 09:58

   @GitteSP – Der er ca. 200 Kcal i en skive groft købe rugbrød, og i sådan en portion her, er der ca. 4800 Kcal og jeg kan få ca. 24 skiver ud af det og det giver osse 200 Kcal, så om det er det ene eller det andet, er lidt hips som haps rent kalorie medsigt. Men jeg vil dog stadig foretrække stenalderbrødet, da det mætter langt mere end alm. rugbrød. 🙂

   Vi er selv ret så vilde med sådan en karryret som godt kan give et par svedperler på panden. 😀

   • Reply GitteSP 21. januar 2013 at 19:36

    Jamen så er alt jo godt 🙂

    • Reply Catarina 21. januar 2013 at 19:38

     @Gitte SP – Og uden mel, giver det så at sige ingen kulhydrater, hvilket jeg synes er ekstra godt, 🙂

     • GitteSP 21. januar 2013 at 20:18

      … og dermed glutenfri, som er vigtigt hos os 🙂

     • Catarina 22. januar 2013 at 06:35

      @GitteSP – Nemlig 🙂

 • Reply Lone 21. januar 2013 at 17:05

  Nu har jeg prøvet at lave et stenalderbrød, og du har ret – det smager fantastisk 🙂
  Jeg tror, det er meget populært, idet Føtex netop havde tilbud på alle de kerner, som skulle bruges. HUSK kendte jeg slet ikke. Jeg fik hjælp til at finde det helt ovre i helsekostafdelingen. Dér havde jeg aldrig gættet, jeg skulle kigge efter.
  Jeg er meget overrasket over, hvor godt det hænger sammen og også er nemt at skære af. Tak fordi, du deler 🙂

  • Reply Catarina 21. januar 2013 at 17:56

   @Lone – Det er nemlig ret lækkert og så utroligt let at lave. 🙂

   Jeg er kun glad for at dele ud af mine erfaringer. Det er jo det der gør det sjovt at blogge. Vi deler af os selv og vores erfaringer, men mangt og meget. 🙂

   • Reply Karin 22. januar 2013 at 07:50

    @Lone og @Catarina
    Husk er på tilbud i Netto pt. 450g for kr. 85,-
    Apoteket har den også på tilbud det er så til kr. 89,-

    Det er altid dejligt når der kan spares en skilling her og der 😉

    • Reply Catarina 22. januar 2013 at 12:10

     @Karin – Tak for tippet Karin – det er altid dejligt at få tips til billige produkter. 🙂

  Skriv en kommentar