Menu
Familieliv

Mad til en hel halv hær eller noget

En ordentlig grydefuld curry, ja faktisk næsten to gang så meget, står lige nu og prutter på komfuret. I sted for oksekød, er den i dag lavet med svinekød og en ordentlig omgang grove grøntsager. Faktisk er der flere grøntsager end kød. Men selvom der er rigtig meget, så gør det bestemt ikke noget, for så er der til fryseren.

20130120-172601.jpg

Og endnu et sundt stenalderbrød med husk, er i ovnen. Det er efterhånden hver tredie dag, jeg er nød til at bage det. Det ryger hurtigt på hverdage, hvor sønnike og jeg har madpakker med. Og en af mine hofsnaks efter en lang arbejdsdag, er sådan en skive med en god ost på. Mums.

20130120-172607.jpg

Nu er alle kornglassene ved at være tomme, og jeg må vist heller få fyldt godt op på den front i morgen.

Nå, jeg mest vil heler rører i gryden. 🙂

16 kommentar

  • Catarina
    21. januar 2013 at 06:28