Menu
DIY

Jeg øver mig

Jeg har lige færdiggjort et lille projekt. Jeg e rikke god til at hverken at tegne eller male portrætter, men jeg øver mig, for jeg vil gerne kunne. 😉

IMG_2034IMG_2033

Lige nu er ednu et protræt startet og om ddet kommer til at ligne, ved jeg ikke, men prosessen er osse en læringsface.

2 kommentar

 • Donald
  22. juni 2013 at 18:41

  Jeg synes egentlig du er sluppet meget godt fra tegne-øvelsen! Det er faktisk sjovt at lære det. Jeg savner en lærebog jeg engang lånte på Vesterbro Bibliotek, hvor en Janssen eller lign. gik igennem grundlag, grundregler, grundøvelser, materialer, videregående teknikker og geniale streger 🙂 Han var så god til at forklare ting systematisk, og i dag kan jeg slet ikke finde noget, der matcher i kvalitet. Heldigvis ser det ud til at du har fundet et godt grundlag 🙂

  Reply
  • Catarina
   22. juni 2013 at 20:33

   Jeg synes det er noget svære at tegne male på iPaden, men det er sjovt og sviner slet ikke 😀 Jeg har osse en stor bog med grundprincipperne men af Andás Szunyoghy og elsker at kikke i den, men det er desværre ikke helt de samme principper der gør sig gældende på en iPad. Men jeg hygger mig og lærer noget hele tiden. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar