Munden løber i vand

Hvis bare jeg kunne beeme mig tilbage til den lille restaurant i Frankrig, så sku’ jeg smovse sku’ jeg.

IMG_2266

Men det eneste vi har i huset er sunde ting, så som nektariner og æbler og det er altså ikke det samme. 😕

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
9 thoughts on “Munden løber i vand”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.