Menu
Livet

Overspringshandling og lidt ynk og klynk

Det var egentlig meningen jeg ville cykle på arbejde i dag, men da jeg vågnede, tænkte jeg at jeg det måske var bedre lige at møde ind en timestid tidligere, da jeg i dag har møde med den Internationale Marketingschef fra Holland og jeg har en masse andet jeg faktisk osse skulle have lavet. Så nu sidder jeg her på pinden og laver en lille overspringshandling mens printeren står og printer Vinterkataloger ud til sælgerene.

Hvis damen fra holland køre hjem tidligere, så kan det som osse være jeg smutter hjem lidt før tid, og så arbejder lidt hjemmefra.

Man skulle tro at jeg med de mange cykelture og friske luft, godt kunne sove om natten, men her i denne uge, har jeg ikke rigtig kunne falde i søvn og når søvnen så endelig overmandede mig, så er det kun blevet til en 3-4 timer, derefter har jeg likket og rodet rundt. Jeg lider normalt ikke af søvnløshed og jeg føler mig aldrig påvirket af en enkelt nats manglende søvn. Men her til morgen, må det alligevel have kunne ses på mig, for Søren sagde at jeg ikke kun så træt ud, men også havde store poser under øjnene.

Nå det var vis nok ynk og klynk fra mig. Håber du får en god dag 😉

PS: Jeg glæder mig allerede til weekenden.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

12 kommentar

 • Annette
  22. august 2013 at 09:13

  Køb en lækker ‘go-nat-the’ og slut aftenen af med sådan et krus. Det kan være det hjælper 🙂

  Reply
  • Catarina
   22. august 2013 at 16:18

   Hi hi, det kan jeg være jeg skal prøve det, måske det hjælper. 🙂

   Reply
 • Annemette
  22. august 2013 at 12:37

  Åh det er så irriterende med de der perioder uden en god nattesøvn – håber det vender for dig, for vi kan da ikke have at du går rundt med store poser under øjnene 😀

  Reply
  • Catarina
   22. august 2013 at 16:20

   Ja, det håber jeg også, men ellers vil jeg indhente noget af søvnen i weekenden, så jeg er klar til næste uge. 🙂

   Og nej de der poser er bestemt ikke noget jeg gider, for ærligtalt, så pynter de altså ikke. 😉

   Reply
 • Susanne
  22. august 2013 at 15:44

  Uh hvor jeg kender det, og det er noget af det mest irriterende synes jeg. Jeg tror lidt det for mit vedkommende handler om vejret, for det er altså lidt lunt og det dur jeg ikke til. Nogle kloge hoveder siger nul tv, pc og lign én time inden sengetid skulle hjælpe. Håber snart den gode nattesøvn vender tilbage, for det er nu bedst 🙂

  Reply
  • Catarina
   22. august 2013 at 16:22

   Jeg har det helt fint med varmen og kan sagtens sove i 30°, menmåske det er aldren der er ved at trykke, eller osse har jeg bare for mange ting i knolden til at hjernen rigtigt kan falde til ro. Jeg prøver at lade alle stimulanser være inden jeg går i seng og læser bare lidt i min bog, når jeg ligger der. Men jeg tror weekenden måske kan hjælpe på det, det satser jeg i hvertfald på. 🙂

   Reply
   • Susanne
    22. august 2013 at 20:36

    Jeg bruger gerne, når det rumsterer for meget, at have en bestemt sang/melodi, jeg nynner inde i hovedet og lige pludselig er det væk det der rumsterer, og der bliver længere og længere imellem.

    Reply
    • Catarina
     22. august 2013 at 20:39

     Det kunne være jeg skulle prøve den metode – jeg kan godt finde mange melodier som jeg kan lide og nok kunne bruges. 🙂 Tak for tippet Susanne 🙂

     Reply
 • Mette
  22. august 2013 at 16:16

  Uh jeg glæder mig også til weekend. Ugen har bare været så hård arbejdsmæssigt, og jeg sover som en sten om natten, men er stadig træt, når jeg står op…

  Reply
  • Catarina
   22. august 2013 at 16:24

   Det kommendende weekend er vis meget velkommen for os begge. Men hvor er det dejligt at du sover som en sten om natten, bare træls at du stadig er træt når du skal op. Jeg hepper for en god og hvilenden weekend for os begge. 🙂

   Reply
 • Karin Abildhauge
  26. august 2013 at 08:09

  Kunne også komme med masser af råd, som jeg selv prøver. Dog er der nætter de ikke virker.
  Jeg har desværre for mange af dem, og det ved du jo godt. I går søndag var lige en dag hvor jeg indhentede en masse manglende søvn, det var nødvendigt, og jeg kunne, desværre var der så en del der ikke blev gjort, og det ligger nu og venter. Sådan er mit liv, og det må jeg acceptere. Det er meget svært, det har taget tid, og kan mærke det nager lidt 😉

  Reply
  • Catarina
   26. august 2013 at 11:36

   Jeg fik osse indhentet noget af den manglende søvn i weekenden, og natten til i dag, har jeg sovet som en sten og var frisk da vækkeuret ringede.

   Reply

Skriv en kommentar