…sen frokost passer meget godt, for ingen af os har fået frokost, men tidlig aftensmad er vist bedre. I dag stod den på Pulled Pork Burger.
Opskriften får I en anden dag. 😉
…sen frokost passer meget godt, for ingen af os har fået frokost, men tidlig aftensmad er vist bedre. I dag stod den på Pulled Pork Burger.
Opskriften får I en anden dag. 😉
10 kommentar
Christina
30. august 2013 at 19:24Det ser rigtig lækkert ud.
Ser frem til opskriften.
Catarina
30. august 2013 at 22:15Det var utrligt lækkert og med rå spidskål, tomat og coleslaw. 🙂
Trine
30. august 2013 at 20:59Pulled pork er SÅ lækkert…
Catarina
30. august 2013 at 22:15Det er det nemligTrine. 🙂
Annemette
30. august 2013 at 23:20Mmmm sådan en omgang pulled pork er bare det bedste og det er så hyggeligt at lave – vi laver det i rygeovn over 16 timer 😉
Catarina
31. august 2013 at 08:38Jeg laver det bare i ovnen, da jeg ikke er så vild med den røgede smag. 🙂 Men lækkert er det og så er der jo også til fryseren. 🙂
Annemette
3. september 2013 at 16:08Røgeovn er jo ikke ensbetydende med røgsmag, den gør bare at man nemmere kan holde temperaturen over den lange periode det tager at lave pulled pork 😉
Catarina
4. september 2013 at 12:11Nååå 🙂
Karin Abildhauge
30. august 2013 at 23:44Så lækkert smovse smovse.
Glæder mig til opskriften.
Catarina
31. august 2013 at 08:39Det er meget lækkert, men det er noget der tager tid. 🙂