Menu
Strøtanker...

Hvad skal jeg kalde det

…sen frokost passer meget godt, for ingen af os har fået frokost, men tidlig aftensmad er vist bedre. I dag stod den på Pulled Pork Burger.

Pulled Pork Burger

Opskriften får I en anden dag. 😉


- Mange tak fordi du læste med -
Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Mine videoer kan findes på YOUTUBE hvor et abonnement vil gøre mig glad.
Ligeledes kan du tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg".
0

10 Kommentar

  • Christina
    30. august 2013 at 19:24

    Det ser rigtig lækkert ud.
    Ser frem til opskriften.

    SVAR
    • Catarina
      30. august 2013 at 22:15

      Det var utrligt lækkert og med rå spidskål, tomat og coleslaw. 🙂

      SVAR
  • Trine
    30. august 2013 at 20:59

    Pulled pork er SÅ lækkert…

    SVAR
    • Catarina
      30. august 2013 at 22:15

      Det er det nemligTrine. 🙂

      SVAR
  • Annemette
    30. august 2013 at 23:20

    Mmmm sådan en omgang pulled pork er bare det bedste og det er så hyggeligt at lave – vi laver det i rygeovn over 16 timer 😉

    SVAR
    • Catarina
      31. august 2013 at 08:38

      Jeg laver det bare i ovnen, da jeg ikke er så vild med den røgede smag. 🙂 Men lækkert er det og så er der jo også til fryseren. 🙂

      SVAR
      • Annemette
        3. september 2013 at 16:08

        Røgeovn er jo ikke ensbetydende med røgsmag, den gør bare at man nemmere kan holde temperaturen over den lange periode det tager at lave pulled pork 😉

        SVAR
        • Catarina
          4. september 2013 at 12:11

          Nååå 🙂

          SVAR
  • Karin Abildhauge
    30. august 2013 at 23:44

    Så lækkert smovse smovse.
    Glæder mig til opskriften.

    SVAR
    • Catarina
      31. august 2013 at 08:39

      Det er meget lækkert, men det er noget der tager tid. 🙂

      SVAR

Skriv en kommentar