Hvad skal jeg kalde det

30. august 2013

…sen frokost passer meget godt, for ingen af os har fået frokost, men tidlig aftensmad er vist bedre. I dag stod den på Pulled Pork Burger.

Pulled Pork Burger

Opskriften får I en anden dag. 😉




- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

I samme genre

10 kommentarer

  • Reply Christina 30. august 2013 at 19:24

    Det ser rigtig lækkert ud.
    Ser frem til opskriften.

    • Reply Catarina 30. august 2013 at 22:15

      Det var utrligt lækkert og med rå spidskål, tomat og coleslaw. 🙂

  • Reply Trine 30. august 2013 at 20:59

    Pulled pork er SÅ lækkert…

    • Reply Catarina 30. august 2013 at 22:15

      Det er det nemligTrine. 🙂

  • Reply Annemette 30. august 2013 at 23:20

    Mmmm sådan en omgang pulled pork er bare det bedste og det er så hyggeligt at lave – vi laver det i rygeovn over 16 timer 😉

    • Reply Catarina 31. august 2013 at 08:38

      Jeg laver det bare i ovnen, da jeg ikke er så vild med den røgede smag. 🙂 Men lækkert er det og så er der jo også til fryseren. 🙂

      • Reply Annemette 3. september 2013 at 16:08

        Røgeovn er jo ikke ensbetydende med røgsmag, den gør bare at man nemmere kan holde temperaturen over den lange periode det tager at lave pulled pork 😉

        • Reply Catarina 4. september 2013 at 12:11

          Nååå 🙂

  • Reply Karin Abildhauge 30. august 2013 at 23:44

    Så lækkert smovse smovse.
    Glæder mig til opskriften.

    • Reply Catarina 31. august 2013 at 08:39

      Det er meget lækkert, men det er noget der tager tid. 🙂

    Skriv gerne en kommentar