Menu
Hua Hin efterår 2013 / Thailand

Nu er jeg endnu smukkere

…eller det er i hvert fald hvad sagde min dejlige mand, da han fik de nye briller på. Og jeg tror ham, for hvordan kan man andet når man er kvinde. 😉

Nye briller

Nye briller

Brillerne er lavet af carbon og er derfor utroligt lette og meget stærke. Så de kan faktisk holde til lidt af hvert – måske også hvis jeg en dag kaster noget i hovet på – naaa, det tror jeg nu ikke og heller ikke at jeg kunne finde på det. Glassene er med glidende overgang og refleksbehandlet.

PS. Skal hilse fra Søren og sige, at han er ked af at han ikke lige have tørret håret, da jeg absolut skulle tage billeder.

10 kommentar

 • susanne
  13. oktober 2013 at 11:11

  Fede briller, og godt det da faldt ud til din fordel 😉

  Reply
  • Catarina
   14. oktober 2013 at 03:31

   Jep og heldig at jeg også var med til at vælge dem, så jeg var sikker på han stadig synes om det han ser. 😆

   Reply
 • Mona Honnens
  13. oktober 2013 at 11:27

  Selvfølgelig er han da blevet smukkere, forandring fryder ;O)

  Mona

  Reply
  • Catarina
   14. oktober 2013 at 03:32

   Hi hi, ja også det Mona, men bedst er der nu at jeg er blevet smukkere…. efter hans mening. 😉

   Reply
 • Tina Liel
  13. oktober 2013 at 15:12

  Lækre briller som kan tåle noget 😉 Nå han havde ikke tørret håret – troede det var den fugtige varme i Thailand!! Just joking 😉 Har stemt på dit smukke billede♥

  Reply
  • Catarina
   14. oktober 2013 at 03:33

   Hi hi, han var lige kommet op af poolen, da jeg kommenterede ham til at side “pænt” så jeg kunne tage list billeder af de nye “øjenkrykker” 😀

   Mange tak for din stemme Tina. 🙂

   Reply
 • Jane
  14. oktober 2013 at 09:53

  Stangsmarte briller 🙂

  Jeg kan ikke skrive kommentar til “chokoladekage-indlægget” men vil nu alligevel takke for en formidabel god opskrift. Utallige gange er den kage blevet bagt her i huset og i dag hvor yngste-sønnen har fødselsdag, spurgte jeg ham hvilken kage jeg skulle bage, svaret var uden tøven “Verdens bedste chokoladekage” og så ved jeg præcis hvilken kage han mener……nu står den i ovnen og duften af lækker kage breder sig 🙂 Uhmmm og tusind tak 🙂

  Reply
  • Catarina
   17. oktober 2013 at 09:57

   Hej Jane
   Undskyld mit sene svar, men jeg er ikke altid lige på nettet. 😉
   Jeg har lukket for kommentarere på det indlæg, da jeg begynte at få en masse spam.

   Stort tillykke med den unge mand. Jeg håber han havde en skøn dag og blev forkælet i alle ender og kanter. Hvor er jeg glad for at yngstesønnen er så glad for den kage og kalder den verdens bedste kage. Her i uset er vi nemlig også meget glade for den og den bliver lavet tit.

   Reply
 • Karin Abildhauge
  16. oktober 2013 at 08:07

  Lækkert med nye briller. Alt omkring en ses altid i et bedre lys, så kommentaren kommer direkte fra hjertet. (sagt af en “brillebærer”).Og brillerne klæder fantastisk. Så pyt med det våde hår.

  Reply
  • Catarina
   17. oktober 2013 at 09:59

   Han er også meget glad for dem og synes de er meget lettere at bærer end de gamle. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar