Curry Parade

16. oktober 2013

Den ene dag havde de her på hotellet noget de kaldte Curry Parade. Det var en lille anretning ude på terrassen, hvor man kunne vælge en lille carrysause og med selvvalgt tilbehør. Når tilbehøret var valgt, stod den unge kok og tilberedte det.

Søren og jeg valgte to forskellige slags og det samme med risen. Ud over valget af carry og ingredienser, kunne man selvfølgelig ogsåvælge mellem mild, medium hot og hot. Søren valgte en medium og jeg en hot.

Slet ikke dårligt med sådan et lille carry indslag midt på dagen.

PS. Ja, der er vist ved at gå lidt meget mad i blogindlægene i denne omgang, men altså…. thaimaden er jo så forbandet lækker. 😉
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

8 kommentar

 • Reply Nola 16. oktober 2013 at 08:01

  jamen de er jo også så sindsyge gode til både at lave mad og til at dekorere og få det til at se ud som en million 🙂 Så bliv bare ved med det 🙂

  • Reply Catarina 17. oktober 2013 at 09:58

   Hi hi, ja det er i Nola og jeg bliver måske også ved, selvom vores dage herude er ved at være talte.

 • Reply Karin Abildhauge 16. oktober 2013 at 08:14

  Jeg er også med på madanmeldelserne + de dejlige retter du fanger med linsen.

  Det stærke, så hopper jeg af, desværre, ville så gerne, men desværre flyttet fokus fra mad til læbepomade og mælk, når jeg får krydret for hårdt, og ja, maven melder sig efterfølgende. Så øv. Derfor vælger jeg altid den milde version. Og heldigvis er det muligt 😉 – Så kan jeg også være med på thaimad. Og “fuglene synger”.

  • Reply Catarina 17. oktober 2013 at 10:02

   Heldigvis er det muligt at få retterne herude i ikke stærke versioner og det er der rigtig mange der får. Man skal nemlig have en god mave for at kunne klare det og der er jo ikke noget ved at være skidt dagen efter. 🙂

 • Reply Anja Holt 16. oktober 2013 at 09:14

  Thai-mad er fantastisk, så bliv endelig ved med at lave indlæg om det.

  • Reply Catarina 17. oktober 2013 at 10:03

   Hi hi, det gør jeg så Anja, selvom ferien synger på sidste væres, kan det jo godt være der kommer flere. 🙂

 • Reply Tina Liel 16. oktober 2013 at 23:41

  Det ser rigtig lækkert og flot ud. Synes det er skønt at se alt maden. I det hele taget skønne billeder fra Thailand. Og du er altså med i min lille give away trods problemerne hi hi. Hyg jer♥

  • Reply Catarina 17. oktober 2013 at 10:04

   Det hele er faktisk ret så lækkert herude og jeg kunne snildt bleve en måned eller to mere.

   Jammen, så vil jeg da krydse fingre for it hæld.Tak. 🙂

  Skriv en kommentar