Menu
Livet

Knofedt, fedt og snørre

Angelus med 5 år på bagen

Jeg har jo pænt med støvler, eller det mener Søren jeg har. Men jeg passer nu også godt på dem. Mine yndlingsstøvler, sådan til hverdag, er og bliver mine sorte Angelus, som jeg købte den 19. december 2008. De er bare så dejlig og bløde og med den uldsål, jeg fik i dengang jeg købte dem (den er nu skiftethvert år), er de også varme nok – ikke til sneture i skoven, der har jeg andre som er helt vandtætte, men til at loppe rundt i hele vinteren. Nå, men her sidst på vinteren, i marts må det vist have været, der knækkede snørebåndet på den ene støvle. Jeg besluttede at der ikke skulle nye i før jeg igen skulle have dem på. Her i går, da vi var ind og blive klippet, kik jeg ind i skoforretningen, som ligger overfor og fik et sæt nye, for nu vil jeg have dem på.

Nu er har de fået en ordentlig tur med lædderfedt og efterfølgende er det overskydende tørret af og de nye snørebånd sat i. Jeg tror jeg bliver nød til at gå en lille tur, bare for lige at indvie dem. 🙂

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

8 kommentar

 • Karin Abildhauge
  15. november 2013 at 20:01

  Det er samme læderfedt jeg benytter til mine støvler, og til andre sko af læder.
  Det er vigtigt at passe og pleje dem, så har man dem i mange år.
  Sørens bemærkning omkring mængden af fodtøj er nok ikke helt ved siden af, vil tro vi er mange kvinder der kan få dette prædikat. 🙂

  Reply
  • Catarina
   16. november 2013 at 11:40

   Det er den bedste fedt til støvler og jeg passer godt på mine støvler og derfor har jeg også mange, for det er jo ikke fordi jeg køber støvler hvert år, men når jeg så har dem i mange år, bliver det til nogle stykker. 😀

   Reply
 • Sidse
  16. november 2013 at 11:46

  Der findes vist ikke bedre fedt end det der. Det er nærmest genialt og holder længe og er drøjt. Fine og dejlige sider du har.

  Reply
  • Catarina
   16. november 2013 at 11:48

   Hej Sidse
   Velkommen til siden her og mange tak for die søde roser. 🙂

   Ja, det fedt er det bedste på markedet og jeg bruger aldrig andet. 🙂

   Reply
 • Mona Honnens
  16. november 2013 at 19:45

  Hvis man passer på sine ting, så holder de næsten evigt ;O Angelus har bare en kanon pasform.

  Jeg har lige købt et par Angelus støvler, lidt i stil med dine, håber også de kan holde i mange år. Jeg har faktisk også købt et par Ecco støvler til pænt, såååå nu er min kvote i henhold til støvler brugt ;O)
  Fortsat god aften.

  Mona

  Reply
  • Catarina
   17. november 2013 at 09:06

   Hi hi, ja, så er du vist ved at nå årets limit Mona 😉
   Jeg er hele tre par Angulus, i forskellige længder og farver, men alle tre er lige fede at have på. Lige nu overvejer jeg endnu et køb af Angulus og jeg tror skisme jeg gør det. 🙂

   God søndag til dig mona

   Reply
 • Nola
  17. november 2013 at 21:43

  Der findes ikke noget bedre end støvler! Og du har ret i at der er en lille gensynsglæde hvert år når de tages frem igen – det er da skønt!
  God søndag aften 🙂

  Reply
  • Catarina
   18. november 2013 at 07:22

   Det er hyggeligt at finde støvlerne frem – næsten lige så hyggeligt som det er at finde sandalerne frem får foråret og sommeren kommer. 🙂

   Ha’ en dejlig mandag Nola.

   Reply

Skriv en kommentar