Menu
Teknologi

Solgt!

Så blev mit Nikon D90 solgt. Det kommer nu til at leve et sted i det sønderjyske og jeg er sikker på at køberen bliver lige så glad for det som jeg har være. Det er faktisk blevet solgt til en som læser med på siden her, så bloggeriet er også skønt på det område.

Kassen står på langbordet og skal afsendes i morgen, så kameraet forhåbentlig ankommer til modtageren i overmorgen.

Klar til afsendelse

Jeg har også allerede bestilt mig et nye kamera, og ja det er selvfølgelig kameraet jeg fablede om i sidste uge. Uha, hvor jeg glæder mig til at modtage det og lege.

16 kommentar

 • Layoni
  18. november 2013 at 19:51

  Og du kan tro jeg glæder mig totalt vildt meget til posten ankommer 🙂 jeg har længe ønsket mig lige netop sådan et kamera, men syntes ikke jeg havde råd, så da jeg så du bød dit til salg, så var det jo bare med at slå til 🙂 og var jo så den heldige 🙂
  god aften til dig Catarina 🙂

  Reply
  • Catarina
   19. november 2013 at 06:51

   Jeg håber du bliver lige så glad for det som jeg har været. Jeg vil dog tro at du nok kommer til at ønske dig et zoom objektiv, da det der følger med er en prime linse, altså én som ikke har zoom. Jeg har brugt det objektiv til rigtig mange af mine madbilleder/protrætterda den er rigtig flot skarp, men som et objektiv til alt det udendørs, er det ikke helt så anvendeligt.

   Det jeg tror du skal kikke efter er er, et 18-200mm som også er et jeg har, det er et all-round objektiv og super godt at have med på ferier osv. 🙂

   En anden ting…. det er faktisk vigtigt at læse manualen, jeg har selv brugt den rigtigt meget da jeg startede med dSLR kamera og en anden bog som kan fås hos CLICK som hedder “Fototeknik”. Der får du en basis viden, så er ret så god.

   Ha’ en dejlig dag Layoni. 🙂

   Reply
 • Karin Abildhauge
  19. november 2013 at 07:19

  Hvor er det lækkert for dig, din drøm blev hurtigt en realitet. Knapt så hurtigt som jeg forsøgte at spå, men ramte næsten plet 😉

  Glæder mig til at se hvad du kan skabe med det nye kamera.

  Reply
  • Catarina
   19. november 2013 at 07:21

   Ja, det gjorde den Karin og jeg tror da lige jeg skal bruge dig fremover, for det gik meget hurtigere end forventet. 🙂

   Jeg glæder mig også til at afprøve det nye. ♥

   Ønsker dig en dejlig dag. 🙂

   Reply
 • Layoni
  19. november 2013 at 07:36

  Tusind tak for dine gode råd, som jeg suger til mig, da det er mit første spejlreflekskamera, så manualen bliver nok godt slidt :)så hvis du har flere råd, så kom endelig med dem ;)Ih hvor jeg glæder mig til de flotte billeder af børnebørnene her til jul 🙂
  også en dejlig dag til dig Catarina 🙂

  Reply
  • Catarina
   19. november 2013 at 09:09

   Jeg har seendt dig en mail med lidt læsning til dig. 🙂
   Og jeg regner bestemt med at posten har noget med til dig i morgen, for jeg har fået manden til at tage på posthuset her til formiddag. 🙂

   Reply
   • Layoni
    19. november 2013 at 17:41

    Tusind tak Catarina :)Læsningen er en stor hjælp, som jeg sætter meget pris på :)og hils endelig manden din for hans indsats. Ih, kan næsten ikke vente til postens ankomst måske i morgen 🙂
    God aften til Jer begge 🙂

    Reply
    • Catarina
     19. november 2013 at 18:17

     Hi hi, det skal jeg nok og velbekomme. Jeg er sikker på at du modtager det i morgen, og det samme er jeg med mit det nye. Så på begge sider af lillebælt skal der vist rigtigt leges her i weekenden. 🙂

     Du ønskes også en god aften. 🙂

     Reply
 • Nola
  19. november 2013 at 07:45

  Sikke hurtigt det gik! Dejligt for dig og stort tillykke til Layoni som nu starter i en fuld fascinerende verden :-)Perfekt når to mennesker får en lille drøm opfyldt på samme tid!

  Reply
  • Catarina
   19. november 2013 at 09:10

   Det er nemlig helt perfekt at to får deres ønsker opfyldt. 🙂

   Ha’ en god tirsdag Nola. 🙂

   Reply
   • Layoni
    19. november 2013 at 17:44

    Tak skal du have Nola 🙂 jeg føler mig temmelig heldig og glad 🙂

    Reply
 • qvinde
  19. november 2013 at 14:04

  At købe brugt kan være noget af et sats, dog ved jeg at det er en mega gevinst når sælger er dig, tillykke til endnu en køber af noget af dit “aflagte” 🙂

  Glæder mig til at høre om dit nye legetøj lever op til forventningerne. kram

  Reply
  • Catarina
   19. november 2013 at 18:16

   Hi hi, ja, der er vist efterhånden en del der køber mit “aflagte” grej om det så er iPad, iPhone, computer eller som nu et kamera. Jeg har ingen klager fået og regner heller ikke med at få det, for jeg sælger jo ikke noget som ikke er i orden. 🙂

   Reply
 • qvinde.dk
  19. november 2013 at 20:29

  Det jeg mener 🙂

  Reply
  • Catarina
   20. november 2013 at 06:13

   🙂

   Reply
 • Jeg elsker blogland
  19. august 2014 at 14:57

  […] december sidste år, skiftede jeg mit Nikon D90 ud med en nyere model (D7100) og i den forbindelse, satte jeg D90 til salg her på bloggen. Der gik ikke mere end et par timer, så var det solgt til en læser af […]

  Reply

Skriv en kommentar