Menu
DIY

Snurrerundtur, eller hvordan man kan blive glad for en plastikdims

I lørdags blev jeg omsider færdig med den lange trøje, men de knapper jeg har bestilt er endnu ikke ankommet, så jeg vil ikke smide billeder op af den endnu. Med afslutingen af mit første for mig store projekt, kunne jeg endelig gå i gang med et let og luftigt stykke strik. Nemlig en kortærmede sommer bluse/trøje. Jeg skal hilse og sige, at det skrider rigtig godt fremad.

Nå men jeg havde jo også et par meter rest af garnet fra den lange i perlestrik, og de underlige rester er jo vundet op på sådan en plastisk dimes som fyder ret meget. Jeg havde jo hørt om sådan en dims der let kunne vinde gar op, så jeg gik på jagt på nettet og fant en billig plastik dims, kaldet et krydsnøgleapparat. I går ankom det oeg jeg kastede mig straks over det og mine rester.

krydsnøgleapparat

Jamen altså, det er skisme da en super opfindelse og hold nu op hvor er det let at vinde garn op i pæne nøgler. Nu er det slut med rester på store plastik holdere – nu skal der vindes. Men altså først når jeg er færdig med min lette sommerbluse/trøje – for den glæder jeg mig til at se helt færdig. Den bliver nemlig lækker. ヅ

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

10 kommentar

 • susanne
  13. februar 2014 at 12:57

  Ingen tvivl om at sommer blusen bliver fin, er nu også spændt på den færdiglavede trøje. Hvem der bare havde albuer der kunne holde til at strikke, men så nyder jeg bare synet af dit og alle de andres 🙂 Har solen fundet Jeres vej, for her skinner den på livet lyst?

  Reply
  • Catarina
   13. februar 2014 at 16:53

   Ja, det har været et skønt solskinsvejr i dag og jeg har også nået at være ude og nye de sidste stråler. 🙂
   Så snart knapperne kommer og jeg får dem syet på, så kommer der et billede op af den lange – men det tager vist tid for de knapper. 😠

   Reply
 • gittesp
  14. februar 2014 at 12:49

  Uhh, er spændt på at se både den ene og den anden … du er jo ved at blive en rigtig strikke-haj 🙂
  Åh, jeg har også sådan et kryds-nøgle-apparat…. min mors, det er gammelt… og i virkeligheden skulle jeg købe mig et nyt – hvor har du fundet dit henne?

  god fredag 🙂

  Reply
  • Catarina
   15. februar 2014 at 07:48

   Ja, det der strikkeri har gidt mig og jeg nyder at sidde og koble af med strikketøjet – og så synes jeg også jeg bliver bedre og bedre hen af vejen. 😉
   Det er vildt genialt med sådan et apparat, og virkelig uundværligt Gitte. Jeg har købt mit her, og det gør faktisk hurtigt nok med opvindingen ved håndkraft og er slet ikke besvrligt eller tungt. 😌

   Reply
 • Pernille
  17. februar 2014 at 00:41

  De store plastikdimser hedder cones og krydsnøgleapparater er geniale. Jeg har to. de har begge set bedre dage, men så længe de virker… 🙂

  Reply
  • Catarina
   17. februar 2014 at 06:39

   Ahh det er det de heder. 🙂 Ja, sådan et apparat er super og meget nemt at betjene. 🙂

   Reply
 • Annemette
  18. februar 2014 at 21:37

  Åhh som livet bare bliver nemmere med sådan et apparat 😀

  Reply
  • Catarina
   23. februar 2014 at 15:39

   Det er helt vildt så lækker det er med sådan en tingest også når man skal trævle op. 😉

   Reply
 • Karin Abildhauge
  22. februar 2014 at 11:36

  Der er så mange maskiner/apparater til alt muligt. Skabspladsen mangler bare til at huse dem 😉 Det er nu meget sjovt at have udstyret.

  Glæder mig til at se dit nye projekt.

  Reply
  • Catarina
   23. februar 2014 at 15:41

   Her står den sammen med mt garn på den ene hylde jeg har tilladt mig at have til den slags og den har allerede været flittigt i brug. 😀

   Reply

Skriv en kommentar