Menu
DIY

Små fine fibre i regnbuens farver

D71_4216D71_4218

Da posten kom i går, var jeg en smule spændt, for jeg vidste at han havde nogle garn med til mig. Ikke til store projekter, men mere til små og lette projekter. Jeg havde nemlig bestilt en lille æske med garn i regnbuens farver fra Garnudsalg og jeg havde fået en sms fra Post Danmark om, at den var på vej.

Farverne er lige så smukke som jeg regnede med de ville være og jeg glæder mig til at lave et eller andet hyggeligt ud af dem. Måske det bliver til at multifarvet halstørklæde med en anden garntype som følgetråd, det kunne jeg nemlig godt forestille mig kunne blive flot.

12 kommentar

 • Anne
  10. december 2014 at 08:53

  Det kunne blive så flot med følgetråd og så ende ud i et fantastisk tørklæde 🙂
  Jeg håber jeg kan nå forbi Garnudsalg i næste uge,…Eddie og jeg har ferie og har lovet at hente Jeppe i Aalborg 🙂 Det er om at “udnytte” at Ditte er hjemme til at passe hus, hund og kat 🙂

  Reply
  • Catarina
   10. december 2014 at 09:26

   Dejligt at høre at du også mener at det ville gøre sig godt til et tørklæse med følgetråd. 😀
   Det vil da være vildt hyggeligt lige at kunne kikke ind, når I nu alligevel er på de kanter. jeg er sikker på at Eddie ikke har det fjerneste imod at sludre med Kenneth, mens du shopper. 😀

   Reply
 • Mette
  10. december 2014 at 09:37

  Jeg venter spændt på Garnudsalgsposten også – jeg har købt ‘Irene kittet’ og skal have garn i hånden for første gang i snart 20 år 🙂

  Reply
  • Catarina
   10. december 2014 at 10:31

   Glæd dig Mette, de er så flotte og jeg er sikker på du får et ualmindeligt smukt resultat ud af det. 😀 også selvom det er 20 år siden du sidst har haft gar i hænderne. Jeg kunne også godt tænke mig at hækle, men det er jeg bare en klovn til. 😕

   Reply
 • Celena
  10. december 2014 at 12:15

  Wow! What a beautiful box of yarn! Happy knitting!

  Reply
  • Catarina
   10. december 2014 at 15:42

   Yea isn’t it – I almost can’t wait to get startet. 😀

   Reply
 • Helle K.
  10. december 2014 at 12:25

  Fantastisk ide med det tørklæde – den stjæler jeg måske senere 🙂

  Reply
  • Catarina
   10. december 2014 at 15:42

   Det gør du bare Helle 😀

   Reply
 • Dorthe
  10. december 2014 at 18:36

  Sikken en god idé med en følge tråd. Jeg så sættet hos Mette, men låste mig lidt fast på at det skulle hækles . Jeg synes det er er en utrolig smuk tanke at Garnudsalget vil støtte kræftens bekæmpelse.Jeg fulgte Irenes kamp på sidelinien. Som hun jo desværre tabte. Nu smutter jeg ind omkring Garnudsalget og bestiller kittet. Så finder jeg nok på noget når det kommer. 😊

  Reply
  • Catarina
   10. december 2014 at 18:57

   jeg er simpelthen en klovn til at hækle og derfor vil jeg heller strikke et eller andet ud af det smukke garn og med en følgetråd, tror jeg det sagtens kan blive et rigtig smukt tørklæde. 😀
   Rigtig god fornøjelse med dine garnblomster. 🙂

   Reply
 • Karin Abildhauge
  11. december 2014 at 07:35

  Dejligt andre tænkte som jeg, da jeg læste dit indlæg kære Cat. Altså det med et tørklæde. Selvfølgelig er der mange andre sjove ting du kan springe på.

  Vidunderligt med sådan en pakke, mulighederne er mange. God fornøjelse med leg og sjov.

  Reply
  • Catarina
   11. december 2014 at 15:06

   Jeg tænkte med det samme på strik da jeg så garnet – men læste så at det var beregnet til et hæklet tørklæde, men jeg kan ikke hækle og derfor røg tanker tilbage til et strikket tørklæde. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar