Menu
DIY

De små blå har fået en lillesøster

D71_4214

Efter jeg lavede de små lyseblå drenge hjemmesutter, skrev en af mine veninder i nord og spurgte om jeg kunne lave nogle i babystørrelse og i lyserør. Jeg lovede at jeg nok skulle prøve, men jeg var dog ikke sikker på at jeg kunne, da opskriften ikke gik så langt ned. Men jeg prøvede med noget regning og fandt frem til et passende maskeantal og hvor mange cm jeg skulle strikke. Nu er de færdige og jeg tror næsten at de passer en nyfødtes fod (måske en smule for store), for de er 10 cm og så hvidt jeg husker, var Christians fod 8-8,5 cm.

Nu er jeg igang med et par til samme veninde, bare i en størrelse 38 og når de er færdige, sender jeg begge par til Nordjylland.

4 kommentar

 • Karin Abildhauge
  9. december 2014 at 18:45

  Fødder ja alt er småt på nyfødte. Troede jeg kunne huske det, men ak nej, glemmer det alt for hurtigt.

  Hvor er de søde 👍

  Reply
  • Catarina
   10. december 2014 at 08:15

   Ja, det hele er nemlig småt og jeg er også sikker på at jeg har glemt præcis hvor småt det hele er på dem. Jeg håber dog at de her kommer til at passe sådan nogenlunde. 😀

   Reply
 • Celena
  10. december 2014 at 12:30

  Newborn size! It hasn’t been that long but, still, it is hard to remember!

  Reply
  • Catarina
   10. december 2014 at 15:43

   It rely is, and some times I do mis that feeling and smell a newborn has. 😀

   Reply

Skriv en kommentar