Menu
DIY

Så er der lidt på pindene igen

…og igen er det en opskrift efter mit eget hovede, og igen med udgangspunkt i Liselottes skønne og lette raglan opskrift. Jeg er spændt på om alt mit regneri kommer til at passe, for hvis det gør, så skal jeg have en halvlang til mig selv, i det her garn, som nu har stået inde på hylden siden oktober. 🙂

En lille cardigan på vej

12 kommentar

 • Yt
  17. februar 2014 at 19:02

  Bliver spændene at følge 😉

  Reply
  • Catarina
   18. februar 2014 at 09:27

   Hi hi, den er nok ret hurtigt færdig, da den er til nyfødte. 😉

   Reply
 • Helle K.
  17. februar 2014 at 19:56

  Jeg er imponeret 🙂

  Reply
  • Catarina
   18. februar 2014 at 09:28

   Det skal du ikke være Helle, det er jo bare noget småteri. 🙂

   Reply
 • Layoni
  18. februar 2014 at 07:04

  Godmorgen Catarina 🙂 hi hi jeg er jo blevet så nysgerrig, at jeg er nødt til lige og kigge ind inden jeg skal på arbejde, og minsandten er du i gang med næste projekt 🙂 er jeg spændt på at følge 🙂 god dag 🙂

  Reply
  • Catarina
   18. februar 2014 at 09:30

   Hi hi, ja Lalyoni jeg kunne jo ikke sider der og ikke have noget imellem fingrene, så jeg fant lidt af det lyseblå garn frem så jeg kan prøve at lave en nyfødt cardigan. 🙂
   Ha’ en dejlig arbejdsdag. 🙂

   Reply
 • Annemette
  18. februar 2014 at 21:31

  Ih jeg glæder mig til at se hvad du nu har fundet på 😉

  Reply
  • Catarina
   23. februar 2014 at 15:37

   Det skulle have været til en lille babycardigan, den forsøget virkede ikke, så den er nu trævlet op.

   Reply
 • Nola
  20. februar 2014 at 21:49

  Sjovt….jeg blev lige lidt overrasket over at se lyseblåt hos dig!…men kan læse at det er til en nyfødt 😀 Det må være herligt at strikke, både fordi det går hurtigt og der må være noget særligt ved at lave et af de første stykker tøj 🙂
  God fredag i morgen .-)

  Reply
  • Catarina
   23. februar 2014 at 15:41

   Ja, den lille cardigang blev så ikke til noget, da den bare ikke ville hvad jeg havde i hovedet, da jeg nåede til ærmerne. 🙁

   Reply
 • Karin Abildhauge
  22. februar 2014 at 11:53

  Venter med spænding på resultatet og følger med glæde vejen dertil.

  Krydser fingre for tallene i mente er blevet husket 😉

  Reply
  • Catarina
   23. februar 2014 at 15:44

   Ja, det blev sså ikke noget i denne omgang, men jeg har ikke opgivet endnu, men bare sat den lille cardigan på hold, indtil jeg har fået grejet det med de ærmer som gik galt. 😉

   Reply

Skriv en kommentar