Så er der lidt på pindene igen

17. februar 2014

…og igen er det en opskrift efter mit eget hovede, og igen med udgangspunkt i Liselottes skønne og lette raglan opskrift. Jeg er spændt på om alt mit regneri kommer til at passe, for hvis det gør, så skal jeg have en halvlang til mig selv, i det her garn, som nu har stået inde på hylden siden oktober. 🙂

En lille cardigan på vej
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Yt 17. februar 2014 at 19:02

  Bliver spændene at følge 😉

  • Reply Catarina 18. februar 2014 at 09:27

   Hi hi, den er nok ret hurtigt færdig, da den er til nyfødte. 😉

 • Reply Helle K. 17. februar 2014 at 19:56

  Jeg er imponeret 🙂

  • Reply Catarina 18. februar 2014 at 09:28

   Det skal du ikke være Helle, det er jo bare noget småteri. 🙂

 • Reply Layoni 18. februar 2014 at 07:04

  Godmorgen Catarina 🙂 hi hi jeg er jo blevet så nysgerrig, at jeg er nødt til lige og kigge ind inden jeg skal på arbejde, og minsandten er du i gang med næste projekt 🙂 er jeg spændt på at følge 🙂 god dag 🙂

  • Reply Catarina 18. februar 2014 at 09:30

   Hi hi, ja Lalyoni jeg kunne jo ikke sider der og ikke have noget imellem fingrene, så jeg fant lidt af det lyseblå garn frem så jeg kan prøve at lave en nyfødt cardigan. 🙂
   Ha’ en dejlig arbejdsdag. 🙂

 • Reply Annemette 18. februar 2014 at 21:31

  Ih jeg glæder mig til at se hvad du nu har fundet på 😉

  • Reply Catarina 23. februar 2014 at 15:37

   Det skulle have været til en lille babycardigan, den forsøget virkede ikke, så den er nu trævlet op.

 • Reply Nola 20. februar 2014 at 21:49

  Sjovt….jeg blev lige lidt overrasket over at se lyseblåt hos dig!…men kan læse at det er til en nyfødt 😀 Det må være herligt at strikke, både fordi det går hurtigt og der må være noget særligt ved at lave et af de første stykker tøj 🙂
  God fredag i morgen .-)

  • Reply Catarina 23. februar 2014 at 15:41

   Ja, den lille cardigang blev så ikke til noget, da den bare ikke ville hvad jeg havde i hovedet, da jeg nåede til ærmerne. 🙁

 • Reply Karin Abildhauge 22. februar 2014 at 11:53

  Venter med spænding på resultatet og følger med glæde vejen dertil.

  Krydser fingre for tallene i mente er blevet husket 😉

  • Reply Catarina 23. februar 2014 at 15:44

   Ja, det blev sså ikke noget i denne omgang, men jeg har ikke opgivet endnu, men bare sat den lille cardigan på hold, indtil jeg har fået grejet det med de ærmer som gik galt. 😉

  Leave a Reply