Menu
Livet

En sløv uge

Det er ikke meget cykling det er blevet til i denne uge. Det er blevet til gåture og i alt har jeg gået 28 km, men det er altså ikke det samme som at få de km i benene via cyklen, så i morgen formiddag, inden temperaturene bliver alt for høje, vil jeg snuppe en god lang tur. Jeg og den lille italiener trænger til at blive rørt. 😉

10 kommentar

 • Karin Abildhauge
  6. juni 2014 at 19:19

  Cleo ville jo ikke kunne følge dig på din Italiener 😉 Derfor har du valgt at gå. Derfor er det jo dejligt vejret bliver fantastisk de kommende dage, så du kan hoppe i trikoten fra morgenstunden.
  God tur.

  Reply
  • Catarina
   6. juni 2014 at 19:21

   Det er rigtigt at den lille Cleo ikke ville have kunne følge med, og jeg ville da heller ikke gøre forsøget. 😉 Det bliver dejligt at komme afsted igen og med det vejr de lover, kan det kun blive nogle fantastiske ture Pinsen kommer til at yde på. 🙂

   Reply
 • Annemette
  6. juni 2014 at 20:18

  Det samme her.. bortset fra jeg heller ikke har været ude og gå 😛

  Jeg tror jeg snupper en gåtur i aften og håber at komme på cyklen om aftenen i løbet af den kommende uge, for de melder om over 35 grader her og så har man altså tendens til at blive lidt slap i varmen 😉

  Reply
  • Catarina
   6. juni 2014 at 20:36

   Da når det bliver for hedt, er det heller ikke sådan at give den gas, men jeg nyder nu at gå rask til også i varmen og lidt har jo osse ret. 🙂 Men jeg glæder mig til en god lang tur i morgen formiddag, hvor temperaturen jo ikke er så høj 🙂

   Reply
 • Trine
  6. juni 2014 at 20:45

  Haha… Her har det heller ikke været megen motion, så jeg har haft gang i løbeskoene her til aften…

  Det kunne anbefales….

  Rigtig god cykeltur..

  Reply
  • Catarina
   6. juni 2014 at 21:02

   Wauw, så er der da gang i dig. 🙂 Jeg kan desvære ikke løbe mere (får skide ondt i lænden omkring de 9-10 km. 🙁 ), men heldigvis kan jeg cykle og jeg glæder mig til en god lang tur i morgen. 😀

   Reply
 • Mette
  7. juni 2014 at 08:27

  Efter en travl fredag er det dovne lørdag her. Bortset fra at det selvfølgelig nok ender med at jeg lægger adskillige kilometer i sandalerne sammen med de to røde.

  God weekend 🙂

  Reply
  • Catarina
   7. juni 2014 at 08:33

   En dovenlørdag med indlagte lange gå ture med det to røde er da heller ikke nogen dårlig måde at tilbringe en lørdag på. Jeg kommer nok til at hygge mig med at nusse rundt i haven efter cykelturen. 😀
   Du må osse have en god weekend go Pinse. 🙂

   Reply
 • susanne
  8. juni 2014 at 21:03

  Uh, jeg har det på samme måde, med mine gåture. Jeg mangler i den grad at komme ud, men det har ikke været muligt de sidste dage, da vi har været på farten i camperen. Jeg glæder mig så meget til tirsdag morgen, og uanset vejret skal der afvikles nogle km 🙂 man bliver jo helt afhængig.

  Reply
  • Catarina
   9. juni 2014 at 06:58

   jeg kan levende forestille mig at du savner dine gåture, men er det ikke muligt at du kan tage dem når du er på ferie? Jeg løber tit ture på mine ferier om morgenen inden det bliver for varmt, for 3 ugers ferie uden at blive rørt er ikke noget jeg kan lide. 😉

   Reply

Skriv en kommentar