Slap i koderne

4. september 2014

Så er det gamle tema aktiveret igen, men altså kun indtil jeg får styr på det nye. Hvornår det bliver er jeg ikke helt klar på, men noget nyt skal der ske. Faktisk var jeg glad for at forsiden var i gitterlayout og selve indlægget havde sidebaren. Men jeg er vist ved at blive lidt slap i koderne og det i mere end en forstand. 😉

     

- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

8 kommentarer

 • Reply Karin Abildhauge 5. september 2014 at 06:08

  Det kan jo være du vågner op med en lys ide, måske skal der gå lidt tid, og den lyse ide kommer til dig.
  “Rom blev jo ikke bygget på 1 dag”

  Ønsker dig en god fredag, og weekend.

  • Reply Catarina 5. september 2014 at 09:19

   Hi hi, det var præcis hvad jeg gjorde og nu er jeg ved at få “det nye” sted op på WordPress og installere databasen fra det gamle. 🙂
   Du må også have en dejlig fredag og weekend Karin. 🙂

 • Reply Helle K. 5. september 2014 at 11:57

  Jeg har ikke helt styr på, hvad du er ude på – men generelt er jeg glad for sidebaren til at navigere i 🙂 Jeg så godt, at det nye så dumt ud på tablet, men du finder nok ud af det – held og lykke med det og god og dejlig weekend 🙂

  • Reply Catarina 5. september 2014 at 16:32

   Jeg ville godt have en forside uden sidebar og så sidebar inde på indlægget. Jeg kunne i går se, at de der besøgte siden, klikkede meget mere rundt en sædvaneligt, så det er da helt klart en måde at vise mere af indholdet på, for der bliver ikke klikket meget i min sidebar. 🙂

 • Reply Layoni 5. september 2014 at 16:54

  Hi hi jeg havde bestemt heller ikke lige styr på hvad du nu havde gang i Catarina, men tænkte nok du prøvede dig frem til et eller smart, og det skal nok lykkes dig 🙂 god weekend 🙂

  • Reply Catarina 5. september 2014 at 18:55

   Det gjorde jeg nemlig Layoni – men nu kommer der ikke fler (tror jeg) test her på bloggen, for jeg har oprettet en blog på et ekstra dome, og der kan jeg teste lige så tosset jeg vil. 🙂

   Du må også have en god weekend 🙂

 • Reply Tina Liel 6. september 2014 at 11:30

  Det skal altid drille som jeg nævnte 😉 Men mon du ikke finder p[ noget. Hyg jer derinde i Odense og god weekend♥

  • Reply Catarina 6. september 2014 at 19:42

   Tak og i lige måde Tina. 🙂
   Vi havde en rigtig hyggelig formiddag. Jeg tror jeg har fået det løst, så nu venter jeg til i morgen med at smide det op. 🙂

  Skriv gerne en kommentar