Første dag på nyt job

8. september 2014

I dag havde jeg første dag på det nye job og for filan da hvor kan jeg godt forstå at de manger én mere, for hold ny op hvor den telefon kan ringe.

Dagen startede med at jeg lige blev vist rundt og fik hilst på alle og fik en hurtig indføring i de tanke vi sælger. Efter en lille time, var jeg tilbage på kontoret og så gik det ellers løst. Jeg kunne selvfølgelig ikke rådgive kunderne når de ringede, men jeg kunne tage i mod besked og og vider give den. Inden vi nåede frokost, havde jeg lavet min føste ordre, men de andre på kontoret som hjælp, nåede jeg også at rådgive en del. Vildt at man kan det. Der var så travlt på telefonen, at jeg nærmest ikke nåede ret meget andet. Ja faktisk havde vi så travlt, at ingen af os nåede at holde frokost og jeg kom heller ikke afsted tid tiden, da jeg havde et stort tilbud på lidt mere end 180.000 kr., der skulle afsted indenlukketid.

Sommerfugl

Da jeg endelig landede herhjemme, var jeg midest talt fuldstændig blæst oven i kasketten og havde en let hovedpine. Hovedpinen er nu væk og jeg skal ikke lave andet resten af dagen end nyde at solen skinner og min Hortensia stadig blomstre. Måske Søren også har lyst til at servicere mig.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

10 kommentar

 • Reply Mette 8. september 2014 at 21:29

  Det trækker tænder ud at få nyt job og der er så mange bolde man skal gribe på en gang. Håber du bliver rigtig glad for det 🙂

  • Reply Catarina 9. september 2014 at 07:08

   Tak Mette, det håber jeg også. Og så håber jeg på en lidt mere rolig dag i dag. 🙂

 • Reply Trine 8. september 2014 at 21:37

  Det der med nyt job – det er mega hårdt. Her små 3 måneder efter kan jeg stadig være blæst omkuld når jeg kommer hjem.

  Og tillykke med det forresten 🙂

  • Reply Catarina 9. september 2014 at 07:09

   Jeg håber at det går lidt hurtigere med at komme ind i tingene og jeg får den fornødende tid til rent faktisk at komme til at kikke på nogle af mine primer opgaver. 🙂

 • Reply Karin Abildhauge 8. september 2014 at 22:04

  Det er altid hårdt at begynde nyt job. Første dag med så mange nye indtryk og et hav af nye informationer, så forstår jeg godt du trækker lidt på Søren, mht. det praktiske.

  Jeg må løfte på hatten og gratulere dig med en så stor ordre du fik landet, og det på din første dag, sejt.

  • Reply Catarina 9. september 2014 at 07:10

   Ja, det var ret hårdt i går, men jeg satser på at dagen idag bliver lidt mere rolig. 🙂

   Det var nu ikke en ordre (endnu), men et tilbud, men det vil da være fedt hvis det bliver til en ordre. 😉

 • Reply Tina Liel 8. september 2014 at 22:47

  Pyh ha hæsblæsende dag. Det er vist godt de har fået en mere på teamet! Håber du er blevet lidt forkælet og at dagen imorgen bliver mindre travl. Knus

  • Reply Catarina 9. september 2014 at 07:11

   Ja, jeg tror bestemt de trængte til den ekstra håne og måske endnu en, hvis det fortsætter sådan. Håber dagen i dag bliver bedre og mere rolig. 😀

 • Reply gittesp 10. september 2014 at 06:39

  Tillykke med det nye job – altid spændende, men også hårdt.
  Tillykke med fødselsdagen forleden.
  Tillykke med det nye set-up på siden her, det ser super godt ud.
  Tillykke med det nye hår, du ser fantastisk ud.

  Ha’ en skøn dag

  • Reply Catarina 10. september 2014 at 06:53

   Godmorgen Gitte
   Mange tak med alle tillykkerne 😀
   Også en skøn dag til dig. 🙂

  Skriv en kommentar